Két hete szült Farkasházi Réka: megmutatta kisbabáját

fotó kisbaba Farkasházi Réka újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Farkasházi Réka két hete adott életet harmadik kisbabájának, akit végre meg is mutatott követőinek.

Közösségi oldalán mutatta meg harmadik kislányát, Tamarát a színésznő.

"Két hete és egy napja születtem háromgyerekes anyává. Még feldolgozás alatt van a szülés és sok új élmény. Erre (is) való a gyermekágy. Igyekszem pihenni és nem siettetni semmit. Élvezni ezt a nyugalmat, amit Tamara hozott magával. Szerencsésen alakult, hogy a két nagyobbik gyerekem is itthon lehet velünk, most hogy vége a sulinak. Szép lassan nagycsaláddá vál(t)unk.
A karikák a szemem alatt teljesen eredetiek. Kockás hasat sem fogok villantani mostanában. De nagyon jól érzem magam a bőrömben. Rájöttem, hogy milyen erős tudok lenni, ha kell. Nagyon jó érzés a jelenben lenni, nem a holnapot hajtani. Ez a kislány nagy tanítómester!" - írta a fotóhoz.

Gyászol Növényi Norbert: elhunyt a nővérehttp://www.life.hu/sztarok/20180619-gyaszol-novenyi-norbert-elhunyt-a-novere.htmlNövényi Norbert gyászol, elveszítette a nővérét.TV + Sztárok--Vajna Timi megmutatta, mekkora a hasa a hormonkezelésektől: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180619-vajna-timi-megmutatta-mekkora-a-hasa-a-hormonkezelesektol-foto.htmlVajna Timi hormonkezeléssel készül a babavállalásra, meg is mutatta, mit művel a testével az injekció. TV + SztárokOrigoKirály Viktor barátnője megmutatta hosszú combjait: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180619-kiraly-viktor-baratnoje-megmutatta-hosszu-combjai-video.htmlKirály Viktor és szerelme, Anita jelenleg Szicíliában töltik szerelmes nyaralásukat, ahonnan a szexi lány egy igen pikáns videót is posztolt: megmutatta gyönyörű lábait.TV + SztárokOrigoTóth Andi bugyi nélkül fotózta magát: így lebarnulthttp://www.life.hu/sztarok/20180619-toth-andi-bugyi-nelkul-fotozta-magat-igy-lebarnult.htmlTóth Andi és szerelme, Szabó Ádám épp nyaralásukat töltik, ahol a meghitt fotók mellett szexi képek is készülnek: az énekesnő megmutatta, mennyit barnult...TV + SztárokOrigoZsidró Tamást és Dobó Katát a munka egy időre elválasztotta egymástólhttp://www.life.hu/sztarok/20180619-zsidro-tamast-es-dobo-katat-a-munka-egy-idore-elvalasztotta-egymastol.htmlDobó Kata és Zsidró Tamás szerelme töretlen, hiába a pletykák, amik arról szólnak, hogy már nincs együtt a sztárpár. A sztárfordrász elmesélte, mi az igazság. TV + Sztárok--Hódi Pamela szerelmével nyaral Barcelónában: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-hodi-pamela-szerelmevel-nyaral-barcelonaban-foto.htmlHódi Pamela boldogabb mint valaha: szerelmével Barcelonában nyaralTV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.