31 millió forintot költött plasztikai műtétekre, már függővé vált

Forrás: NORTHFOTO/Mary Magdalene / mediadrumworld.com/Mary Magdalene / Mediadrumworld.Com -
plasztikai műtét mell műtét orvos fenék ajak Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A plasztikai műtétek rabja a Kanadában élő 24 éves Mary Magdalene. Eddig több mint 31 millió forintnak megfelelő kanadai dollárt költött az átalakulásra. 

Kylie Jenner és Angelina Jolie ajkai is tetszettek neki, így ajkait már 15-ször szabatta át a kívánt eredményt érdekében. A 24 éves kanadai Mary Magdalene a plasztikai műtétek rabja. Eddig több mint 31 millió forintnak megfelelő kanadai dollárt költött az operácicókra.

Testét tetoválások is díszítik Forrás: NORTHFOTO/Mary Magdalene / mediadrumworld.com/Mary Magdalene / Mediadrumworld.Com

Megcsináltatta például melleit, fenekét és ajkait is. Emellett arcplasztikán is átesett már, 32B mellett pedig 38J-re cserélte. Húszéves korában volt első plasztikai beavatozása, édesapja még mindig nem tudja elfogadni lánya különös hobbiját.

A műtétek előtt olyan volt, mint bárki más Forrás: NORTHFOTO/Mary Magdalene / mediadrumworld.com/Mary Magdalene / Mediadrumworld.Com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.