Havas Hernik állítólag leállíttatta a Privátszféra című mosr forgatását, miután a műsorvezető, Péterfi Judot a zaklatási botrányairól kérdezte. 

Havas Henriket Péterfi Judit kérdezgette a HírTV Privátszféra című műsorában, de az interjúnak botrány lett a vége. A Napi Ász információi szerint havas magából kikelve ordibált, amikor a műsorvezető a zaklatási botrányairól kérdezgette. Péterfi Judit arra volt kíváncsi, hogy Havas zaklatásnak érezte-e, amit csinált Baukó Évával, Molnár Anikóval, vagy éppen Görög Zitával.

Havas Henrik kikelt magábólFotó: Zsigmond László/Life.hu

„Ez az egész egy nagy baromság. Emberrel nem találkoztam, aki ezt komolyan vette volna. Baukó Évát egyébként is hogy lehet zaklatni? Ne idegesítsen már!" - idézi a Blikk az interjún állítólag elhangzottakat. A riporter azonban nem hagyta annyiban. „Úgy is húszszor meg fogom még kérdezni ugyanazt" - mondta Péterfi Judit, mire Havas Henrik bedühödött. „Hát, akkor azt mondom, hogy ezt az egészet nem adjuk le. Simán ráfázhat. Úgyhogy felejtsük is el, mert ez már úgy rossz, ahogy van. Nagyon nehezen mondom, mert a kollégái munkájáról van szó, de le lehet állni a felvétellel" - mondta a stábnak Havas, majd újra megismételte, mivel a kamerák továbbra is forogtak. Mondom le lehet állni! Nincs mese, maga elb*szta!" - tette hozzá Havas Henrik. A felvételt megszakították, majd újra elindították, ám ezúttal a zaklatási botrányokról már nem esett szó. "Csak annyi maradt meg a forgatásból, hogy fájt a lábam, ki volt sminkelve, most meg úgy néz ki, mint egy vízi hulla" - így búcsúzott Havas a riportertől a felvétel végén.