Holtan találtak rá Sophie Gradon szépségkirálynőre

halál rendőrség szépségkirálynő Nagy-Britannia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
32 évesen elhunyt Sophie Gradon brit szépségkirálynő.

Szerda este holtan találtak rá Sophie Gradon szépségkirálynőre – írja a BBC. A szépség halálának körülményei egyelőre nem ismertek, jelenleg még tart a vizsgálat.

Gradon 2009-ben nyerte el a Miss Nagy-Britannia címet, 2016-ban pedig szerepelt az ITV2 egyik párkereső valóságshowjában.

A szépségkirálynő párja a tragédia után megható bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán.

Soha nem fogom elfeledni azt a mosolyt... Annyira szeretlek! Te jelentetted nekem a világot és ez soha nem fog megváltozni" – írta Aaron Armstrong.

Pordán Petra kávéfüggőségéről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-pordan-petra-kavefuggosegerol-vallott.htmlPordán Petra a hét legtöbb napján hajnalok hajnalán kel, hiszen társaival együtt ébreszti az országot 6 és 10 között a Sláger FM-en. Erre azonban függősége nélkül nem lenne képes. TV + Sztárok--Felmentették Győzikéthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-felmentette-a-birosag-gyoziket-sikkasztas.htmlVégre ítélet született Győzike ügyében: az adóhatóság felmentette a showmant. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huVilmos herceg 36 éves lett: boldog születésnapothttp://www.life.hu/sztarok/20180621-vilmos-herceg-36-eves-lett-boldog-szuletesnapot.htmlVilmos herceg betöltötte a 36. életévét, de úgy tűnik, hogy a nagy ünnepség elmarad. Más dologra koncentrál születésnapján a háromgyermekes herceg. TV + Sztárok--Húsz millióra biztosította a testét Pintér Tibor, reklámnak tartja a meztelenkedésthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-husz-milliora-biztositotta-a-testet-pinter-tibor-reklamnak-tartja-a-meztelenkedest.htmlPintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója az utóbbi időben gyakorta dobta le a ruháit nyilvános szereplések alkalmával. Most beszélt arról, mennyire tudatos döntés ez a részéről, és arról is, hogy 20 millió forintra biztosította a testét. TV + Sztárok--Keresztes Ildikó állítólag ivott pár pohárral fellépése előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-keresztes-ildiko-allitolag-ivott-pat-poharral-fellepese-elott.htmlKeresztes Ildikó Kaposváron, a borfesztiválon lépett fel, és bizony ő is szürcsölt a finomabbnál finomabb italokból. Egy néző szerint a színfalak mögött Tóth Vera segített az énekesnőnek megtartani az egyensúlyát. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoAgyonlőtték a népszerű török énekesnőt, Hacer Tülüthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-agyonlottek-a-nepszeru-torok-enekesnot-hacer-tulut.htmlEgy éjszaki klubban agyonlőtték a népszerű török énekesnőt, Hacer Tülüt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.