Király L. Norbi az X-Faktor után tele volt felkérésekkel, ám szép lassan egyre kevesebbszer hívták fellépni. Ma már nem tud megélni az éneklésből, és kisfia tartásdíját sem tudja fizetni, ezért más munka után kellett néznie.

Király L. Norbi az X-Faktornak köszönhetően népszerű lett, és habár akkoriban nagyon sokszor hívták fellépni, nem tartott örökké az ismertsége. Ma már nem nagyon kap felkéréseket, így a kisfiának a tartásdíját sem tudta fizetni. A bíróság emiatt két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, így az énekes belátta, más munka után kell néznie, hogy gyermeke megélhetéséhez hozzájáruljon. Persze az éneklést sem adta fel, beszállt a Gönci betyárok című produkcióba, mellyel a falunapokat járják. 

Norbi sofőrnek álltForrás: Facebook

„Norbi lassan harmincéves, kezd kialakulni a felelősségtudata. Ez abból is látszik, hogy komolyan vette a bíró szavait is, és állandó munkát vállalt. Napi nyolc órában dolgozik sofőrként, hogy elő tudja teremteni azt, amire kötelezték. Belátta, a gyermeke jóléte a tét. Időközben jogosítványt szerzett, így sikerült egy olyan állást kapnia, ahol erre szükség van, autókkal foglalkozik. Természetesen a zenei pályáját is tovább akarja építeni, de ezen túl csak hétvégéken, illetve a szabadidejében tud ezzel foglalkozni. Nemrég leszerződött egy menedzsment céggel is. Inkább hobbiból, mint megélhetésből csinálja, szereti a történelmet és persze szeret énekelni. Úgy tervezi, hogy elvégez egy rendezvényszervezői tanfolyamot is, így hamarosan programszervezéssel is tud majd foglalkozni. Az biztos, hogy ezentúl mindig lesz biztos bevétele. Nem szeretne soha többet olyan helyzetbe kerülni, hogy nem tud miből fizetni" – árulta el Vajtó László, Király L. Norbi menedzsere a Story Magazinnak