Családi tragédia rázta meg Nyíregyházát: a hatodik emeletről ugrott ki egy 76 éves, betegeskedő asszony, mialatt férje egy másik szobában a vb-meccset nézte.

Szörnyű tragédia történt Nyíregyházán, Jósavárosban: szombat délután kiugrott egy 76 éves nő a hatodik emeleti panel ablakából. Hiába érkezett gyorsan a segítség, az orvosok már nem tudták megmenteni Katalint, aki az alatt vetette ki magát, mialatt a férje a másik szobában a vb-meccset nézte. Az asszony már nagyon beteg volt, folyamatosan panaszkodott a fájdalmaira.

IllusztrációForrás: Shutterstock

"Sokszor mondta, hogy nem bírja a fájdalmat, valamit tenni kellene. Rengeteg orvosnál voltunk, nem hibáztatom őket, de már nem tudtak rajta segíteni" - mondta a Borsnak a gyászoló férj, aki azt is elárulta, hogy Katalin már nagyon beteg volt. Komoly fizikai fájdalmai voltak, elhatalmasodott rajta a betegség. Az érszűkület miatt először a lábai fájtak, aztán már a feje búbjáig mindenre panaszkodott. Sokat botladozott szegény. Korábban autót is vezetett, de a problémák sűrűsödése után felhagyott vele" - mondta György, aki a tragikus nap eseményeibe is beavatta a lapot. "A konyhából behozta a hokedlit, félrehúzta a függönyt, kinyitotta az ablakot, és a párkányra lépett...Az ablak nyikorgására lettem figyelmes, átsiettem a nappaliba... Hívtam a mentőket, de már késő volt. Elmondhatatlan, amit az ablakból letekintve éreztem. Neki ez már megváltás, elmúltak a szenvedései, de nekem ez most maga a pokol" - árulta el a férj, akiben gyermekei és unokái tartják a lelket.