Sydney van den Bosch és párja, Egerszegi Tamás világraszóló lakodalmat tartottak, de nem sokkal az esküvő után az újdonsült férj már válni akart... Persze csak azért, hogy újra átélhesse az esküvő élményét. 

Sydney van den Bosch és férje, Egerszegi Tamás óriási lakodalmat tartottak. Hajnalig táncoltak és mulattak a násznéppel, alaposan megünnepelték az egybekelésüket. A férj azonban másnap meglepő felütésű posztot tett közzé. 

Sydney Van Den Bosch-tól máris válna a férje, persze csak azért, hogy újra elvegyeForrás: Instagram/Sydney Van Den Bosch

"Azon gondolkodom, hogy elválok Sydneytől..." - kezdte az Instagram-oldalán a férj, de természetesen rögtön kiderült, hogy csak azért szakítana, hogy újra átélje az esküvő csodálatos pillanatait. "...persze bármikor újra megkérném a kezét, de szeretném újra átélni ezeket a pillanatokat vele/ veletek, amit szombaton. Életem legszebb napja lett es örülök, hogy itt voltak azok az emberek akiket szeretek! Köszönöm, hogy vagytok Nekünk" - írta egy esküvői fotó alá Egerszegi Tamás. 

Egerszegi Tamás (@egerszegitomi) által megosztott bejegyzés,