Vilmos herceg 36 éves lett: boldog születésnapot

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
ünneplés Vilmos herceg születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg betöltötte a 36. életévét, de úgy tűnik, hogy a nagy ünnepség elmarad. Más dologra koncentrál születésnapján a háromgyermekes herceg. 

Diana és Károly legidősebb gyermeke betöltötte a 36. életévét. Cambridge hercege már háromgyermekes apaként ünnepelhet, de mint kiderült, nem szerveztek nagy partit a királyi sarj születésnapjára, kötelességei teljesítésével telik a napja.

Vilmos herceg 36 éves lett Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Vilmos herceg egy rehabilitációs központ megnyitóján vett ma részt, de később sem lesz sok ideje a mulatságra, ugyanis állítólag a Közel-Keletre utazik. Látogatást tesz Jordániában, Izraelben, és a megszállt palesztin területeken is - írja az Express.

Húsz millióra biztosította a testét Pintér Tibor, reklámnak tartja a meztelenkedésthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-husz-milliora-biztositotta-a-testet-pinter-tibor-reklamnak-tartja-a-meztelenkedest.htmlPintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója az utóbbi időben gyakorta dobta le a ruháit nyilvános szereplések alkalmával. Most beszélt arról, mennyire tudatos döntés ez a részéről, és arról is, hogy 20 millió forintra biztosította a testét. TV + Sztárok--Agyonlőtték a népszerű török énekesnőt, Hacer Tülüthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-agyonlottek-a-nepszeru-torok-enekesnot-hacer-tulut.htmlEgy éjszaki klubban agyonlőtték a népszerű török énekesnőt, Hacer Tülüt. TV + SztárokOrigoLuxus Vivi kötelezővé teszi a mindennapot szexethttp://www.life.hu/sztarok/20180621-luxus-vivi-kotelezove-teszi-a-mindennapot-szexet.htmlHamarosan oltár elé vezetik a Feleségek luxuskivitelben szereplőjét, Vasvári Vivient. Most pedig azt is elárulta, hogyan próbálja majd fenntartani a lángolást a házas évek alatt. TV + Sztárok--Keresztes Ildikó állítólag ivott pár pohárral fellépése előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-keresztes-ildiko-allitolag-ivott-pat-poharral-fellepese-elott.htmlKeresztes Ildikó Kaposváron, a borfesztiválon lépett fel, és bizony ő is szürcsölt a finomabbnál finomabb italokból. Egy néző szerint a színfalak mögött Tóth Vera segített az énekesnőnek megtartani az egyensúlyát. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSydney van den Bosch férje, Egerszegi Tamás elválna, hogy újra elvegye feleségéthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-sydney-van-den-bosch-ferje-egerszegi-tamas-elvalna-hogy-ujra-elvegye-feleseget.htmlSydney van den Bosch és párja, Egerszegi Tamás világraszóló lakodalmat tartottak, de nem sokkal az esküvő után az újdonsült férj már válni akart... Persze csak azért, hogy újra átélhesse az esküvő élményét. TV + SztárokOrigoNem akart temetést Paudits Béla a végrendelete szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-nem-akart-temetest-paudits-bela-szinesz-a-vegrendelete-szerint.htmlA Story magazin úgy tudja, megdöbbentő végrendeletet hagyott hátra Paudits Béla. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.