Eljegyezte egymást Kárpáti Rebeka modell, műsorvezető és kedvese, Völgyi Dániel. Rebeka most elárulta, milyen volt a pillanat, amikor a gyűrű az ujjára került. 

Mallorcára utazott Kárpáti Rebeka és kedvese, Völgyi Dániel, szerettek volna egy kicsit több időt együtt tölteni. A gyönyörű műsorvezető akkor még nem sejtette, hogy eljegyzik. Egyik esti sétájukon ugyanis focista kedvese gyűrűt vett elő és letérdelt. 

Kárpáti Rebeka férjhez megyForrás: Sarosi Zoltan

"Zsigerből mondtam rá igen" - mondta a Ripostnak Kárpáti Rebeka. "Pedig nem is gondoltam rá, hogy Dani erre készül, eszembe se jutott" - tette hozzá. Annyira meghatódott, amikor a gyűrű az ujjára került, hogy könny szökött a szemébe. "Aztán, amikor már kicsit lenyugodtak a kedélyek, üzeneteket küldtem a szüleimnek, a barátaimnak, hogy Dani megkérte a kezemet. Vicces volt, hogy mindenki megkérdezte, igent mondtam-e. Még édesapám is. Természetesen mindenki örült" - mesélte Kárpáti Rebeka. 

A pár tavaly egy hónapig külön volt, azt mondják, jótt tett nekik ez az idő, hiszen rájöttek, hogy együtt akarnak lenni.