Annyi csalódáson van már túl Kylie Minogue, hogy nem is csoda, ha úgy gondolta, sem a megállapodás, sem a házasság nem neki való. Egy új szerelem azonban megváltoztatta a gondolkodásmódját: most úgy érzi, ezek kissé elhamarkodott kijelentések voltak. 

Kylie minogue nagyon kemény időszakon van túl, de úgy tűnik, márt tényleg maga mögött tudhatja a nehézségekkel teli múltat. Az énekesnő akkor került teljesen padlóra, amikor szakított nála fiatalabb barátjával. Kiderült, hogy Joshua Sasse megcsalta őt, és ez egyből véget vetett a kapcsolatuknak. Kylie olyan rosszul volt a szakítás után, hogy idegösszeomlást is kapott és kijelentette, ő bizony nem állapodik meg többször, és a házasságot is elutasítja.

Kylie Minogue nem zárkózik el a házasságtólForrás: AFP/Leon Neal

Most azonban újra átgondolta ezt a kijelentését, hiszen ismét szerelemre talált Paul Solomons mellett, aki a GQ magazin kreatív igazgatója.Mellette találta meg az igazi boldogságot Kylie. A férfi pontos korát nem lehet tudni, de az biztos, hogy néhány évvel ő is fiatalabb Kylie-nál. Ez persze nem lényeg, csak az, hogy nagyon boldogok egymás mellett, annyira, hogy Kylie el is ismerte, korábbi kijelentése a megállapodásról és ah ázasságról nagyon elhamarkodott volt.