Olaszország feleség Cseh László szelfi család nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseh Laci Olaszországban edzőtáborozik, ahova elkísérte őt gyönyörű felesége, Dia is.

Cseh Laci az olaszországi Pesaróban edzőtáborozik, ahova elkísérte őt csinos felesége is. Szerencsére a sport mellett jut ideje egy kis lazításra is, Diával a tengerpartról posztoltak egy közös fotót. Láthatóan élvezik a napsütést és a közösen töltött időt.

A pár még 2007-bn szeretett egymásba és négy évvel ezelőtt kötötte össze az életét hivatalosan is.

#beach #mywife #trainingcamp #lazymorning

Cseh László (@csehlaszlo) által megosztott bejegyzés,

Szuperszexi miniben pucsított Labancz Lillahttp://www.life.hu/sztarok/20180624-szuperszexi-miniben-pucsitott-labancz-lilla-az-alomnet-egykori-szereploje.htmlAz egyébként Amerikában élő Labancz Lilla most Budapestről posztolt Instagram-oldalára. A szőke szépség Debreczeni Zitával múlatta az időt.TV + Sztárok--Tele van adóssággal MC Hawerhttp://www.life.hu/sztarok/20180624-tele-van-adossaggal-mc-hawer-korabbi-alkoholproblemai-miatt.htmlAz elmúlt években hatalmas adósságot harmozott fel MC Hawer. A már gyógyult Koczka Géza alkoholproblémái miatt odáig jutott, hogy minden vagyonát arra kellett fordítania, hogy adósságait rendezze. TV + Sztárok--Bikinire vetkőzött Osvárt Andi http://www.life.hu/sztarok/20180624-bikinire-vetkozott-osvart-andrea-szinszno.htmlOsvárt Andi strandolni ment munka után és az Atlanti-óceán partjáról üdvözölte követőit az Instagramon. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoKözmunkára ítélték VV Lórithttp://www.life.hu/sztarok/20180623-kozmunkara-iteltek-vv-lorit-csodo-lorandot.htmlA ValóVilágból megismert VV Lórit csoportos garázdaság miatt ítélte el a bíróság, és állítása szerint közmunkára is kötelezték. Az eset, amiért a büntetést kapta még 2016 áprilisában történt. TV + SztárokOrigoBaukó Éva megint megmutatta kebleit, zöld fürdődresszben pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20180623-bauko-eva-megint-megmutatta-kebleit-szexi.htmlAmióta lefogyott Baukó Éva, azóta minden alkalmat megragad, hogy megmutassa testét. Ezúttal is így tett, követőinek pedig nagyon tetszik a zöld fürdődresszes fotó. Mutatjuk: TV + SztárokOrigoAz amerikai Evelyn Adams másfél milliárd forintot játszott elhttp://www.life.hu/sztarok/20180623-az-amerikai-evelyn-adams-masfel-milliard-forintot-jatszott-el-ma-szegenyen-el.htmlA Bors összeállításában olyan embereket szedett össze, akiket valaha nagy szerencse ért, de nem tudtak élni a lehetőséggel, és ma már szegényen tengetik napjaikat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.