Babaprojekt: Vajna Tímea köszönetet mondott rajongóinak

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
babaprojekt Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már megírtuk, Vajna Tímea és Andy Vajna gyereket szeretnének. Timi hormonkezelést kap, és Instagramja tanúsága szerint már meg is történt a petesejtleszívás. Arról is posztolt, hogy nagyon megviselik a szervezetét a beavatkozások. Legutóbb pedig rajongói tanácsait köszönte meg a közösségi oldalon. 

"Köszönöm a sok kedves üzenetet és tanácsokat, amiket küldtetek nekem. Igyekszem elolvasni és megválaszolni őket" - írta Timi.

Volt, aki saját sikertelenségét osztotta meg vele, amire Timi válaszolt is. "Azt mondják az orvosok, hogy elsőre általában nem sikerül, mert kilöki a szervezet a beültetett embriót" - és kitartást kívánt sorstársának, sőt még klinikát is ajánlott neki.

Óriási jégdarabok estek Borsodban, jégembert építettek belőlehttp://www.life.hu/sztarok/20180624-oriasi-jegdarabok-estek-borsodban-jegembert-epitettek-belole-az-ott-elok.htmlVihar tombolt szombaton a a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Zsujtán. Annyi jég hullott, hogy egy család jégembert épített a kertben - írja Facebook-oldalán a MetHíradó.TV + SztárokEgykori gondozója, János Paudits Béla kizárólagos örökösehttp://www.life.hu/sztarok/20180624-egykori-gondozoja-janos-paudits-bela-kizarolagos-orokose.htmlA színész egy könyvében leírta, hogy nem szeretne hagyományos temetést, viszont úgy tűnik, ezt a kérését nem teljesítik. A részletekről Elekes Judit, a Ripost újságírója beszélt a Mokkában, és az is kiderült, kit jelölt meg Paudits Béla kizárólagos örököséül. TV + Sztárok--Szuperszexi miniben pucsított Labancz Lillahttp://www.life.hu/sztarok/20180624-szuperszexi-miniben-pucsitott-labancz-lilla-az-alomnet-egykori-szereploje.htmlAz egyébként Amerikában élő Labancz Lilla most Budapestről posztolt Instagram-oldalára. A szőke szépség Debreczeni Zitával múlatta az időt.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.