Liptai Claudia elárulta, szabadidejében, ha teheti, festeget.

Csak kevesen tudják, hogy Liptai Claudia tehetséges festő, míg el nem tanácsolták rossz magaviselete miatt, pár évig képzőművészeti gimnáziumba járt. A festészetről azóta sem mondott le, amikor belefér az idejébe, igyekszik szenvedélyének hódolni.

Esténként, ha van egy kis időm, szívesen festek, miután nyugovóra tértek a gyerekek. Olyankor csak én vagyok és a vászon. Leginkább embereket szeretek ábrázolni, kedvenc alkotóm az olasz Modigliani. Jelenleg egy naptárat tervezek, amelynek a konkrét témáját még nem szeretném elárulni" – árulta el Liptai Claudia a Borsnak.

Liptai Claudia esténként festegetForrás: Instagram / Liptai Claudia

A csinos műsorvezető azt is hozzátette, szereti hasznosan tölteni az idejét és nagyon fontosnak tartja, hogy segítsen másokon. Épp ezért azt tervezi, évek múlva elutazik, hogy Angelina Jolie-hoz hasonlóan szegény gyermekeket támogasson.

Szeretnék elmenni Afrikába vagy Ázsiába és segíteni az elesetteken és a kihalás szélén álló állatokon. Szerintem egy ismert embernek muszáj jó ügyek mellett kiállnia, én ezt feltétlenül szeretném megtenni. Ezzel picit várnom kell, még kicsik ehhez a gyerekeim, Panna és Marci, de ha nagyobbak lesznek, feltétlenül nekivágok ennek a kalandnak is."