Ezt csinálja esténként Liptai Claudia

Forrás: Instagram / Liptai Claudia -
hobbi gyerekek Liptai Claudia család festés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia elárulta, szabadidejében, ha teheti, festeget.

Csak kevesen tudják, hogy Liptai Claudia tehetséges festő, míg el nem tanácsolták rossz magaviselete miatt, pár évig képzőművészeti gimnáziumba járt. A festészetről azóta sem mondott le, amikor belefér az idejébe, igyekszik szenvedélyének hódolni.

Esténként, ha van egy kis időm, szívesen festek, miután nyugovóra tértek a gyerekek. Olyankor csak én vagyok és a vászon. Leginkább embereket szeretek ábrázolni, kedvenc alkotóm az olasz Modigliani. Jelenleg egy naptárat tervezek, amelynek a konkrét témáját még nem szeretném elárulni" – árulta el Liptai Claudia a Borsnak.

Liptai Claudia esténként festeget Forrás: Instagram / Liptai Claudia

A csinos műsorvezető azt is hozzátette, szereti hasznosan tölteni az idejét és nagyon fontosnak tartja, hogy segítsen másokon. Épp ezért azt tervezi, évek múlva elutazik, hogy Angelina Jolie-hoz hasonlóan szegény gyermekeket támogasson.

Szeretnék elmenni Afrikába vagy Ázsiába és segíteni az elesetteken és a kihalás szélén álló állatokon. Szerintem egy ismert embernek muszáj jó ügyek mellett kiállnia, én ezt feltétlenül szeretném megtenni. Ezzel picit várnom kell, még kicsik ehhez a gyerekeim, Panna és Marci, de ha nagyobbak lesznek, feltétlenül nekivágok ennek a kalandnak is."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.