Majka a tévézésről és a zenéről is beszélgetett egy Youtube-videóban. Elárulta, szerinte a tévézés a mai formájában meg fog szűnni. 

A média ma is nagyon vonzó terület a fiatalok számára, de Majka szerint nem lesz már sokáig olyan a tévézés, amilyen most. Ahogy fogalmazott, a mai formájában el fog tűnni tíz év múlva, elmondta, szerinte milyen lesz helyette.

Majka szerint nem lesz már sokáig a tévézés olyan, amilyennek most ismerjük"Forrás: TV2 "

Amit én csinálok, az nem fog létezni már 10 év múlva. Szerintem ez egy ilyen kihalófélben lévő szakma lesz. Szerintem az lesz, ha meg is marad a szakma, akkor komplett olyan tévéadás szerintem nem lesz már, hogy elindul reggel hatkor és este kettőkor vége van, hanem olyan lesz, mint egy videótár. Készítünk műsorokat és meg lehet nézni a televízióban bármikor. Ehhez nem kell sok ész. Ehhez tudod, mi kell? Hogy legyen egy kis beszélőkéd, meg, hogy gyorsan reagálj. Aki gyorsan reagál, az sokkal okosabbnak és sokkal talpraesettebbnek tűnhet a televízióban, mint az, aki esetleg nála sokkal okosabb, csak hirtelen nem jut eszébe" - árulta el Majka Szántó Péternek.