Vajna Timi felvette, ahogy Andy Vajna horkol és meg is osztotta közösségi oldalán

Forrás: Facebook/Vajna Tímea -
Vajna Timi horkolás Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi egyre több intim pillanatot oszt meg életéből. Ezúttal azt mutatta meg követőinek, hogy sem ő sem a macskája nem tudott aludni Andy horkolásától.

Instaystoryban számolt be Vajna Timi arról, hogy mennyire nem bírja férje horkolását. Sem ő, sem a macskájuk nem tudott Andy Vajna mellett aludni, így úgy gondolták, inkább megörökítik, videóra veszik és megosztják az éjszakájukat. Vajon mit szól ehhez a tévés mogul?

Forrás: Insta Story
Hujber Feri eltűnt: állítólag egy londoni étteremben látták felszolgálnihttp://www.life.hu/sztarok/20180626-hujber-feri-eltunt-allitolag-egy-londoni-etteremben-lattak-felszolgalni.htmlHujber Feriről április óta semmi hír. Akkor közölte közösségi oldalán, hogy befejezi és átvonul egy másik oldalra, azóta senki sem tudja, mi lehet vele. Kollégái és barátai sem tudják őt elérni.TV + Sztárok--Elkelt Klapka György legendás üzlete, a Vámház körút 9http://www.life.hu/sztarok/20180626-elkelt-klapka-gyorgy-legendas-uzlete-a-vamhaz-korut-9.htmlVégre új vevőre talált Klapka György egykor legendás üzlete, mely a Vámház körút 9-es szám alatt található. Az Aranyember már korábban is árulta, mert túl öregnek érezte magát a vezetéséhez, akkor 400 millió forintot kért érte. Gyerekeinek 320 millióért sikerült túladniuk rajta, állítja egy napilap.TV + Sztárok--Istenes Bence vezeti a német X- Faktort: beindult a külföldi karrierje ishttp://www.life.hu/sztarok/20180626-istenes-bence-vezeti-a-nemet-x-faktort.htmlIstenes Bence nehéz időszakon van túl családjával: Magyarországot hátrahagyva Kölnben próbált szerencsét. A tévézést az alapoktól kellett elkezdenie, de úgy tűnik, sikerül Németországban is befutnia: ő vezeti majd a német X-Faktor műsorát.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoIdegösszeomlást kapott a forgatáson Angelina Jolie, gyerekei miatt borult kihttp://www.life.hu/sztarok/20180625-idegosszeomlast-kapott-a-forgatason-angelina-jolie.htmlA Démona című film második részét forgatja épp Angliában Angelina Jolie, aki az egyik jelenet kellős közepén kapott idegösszeomlást.TV + Sztárok--Eva Longoria édes fotót mutatott kisbabájáról: meghitt pillanathttp://www.life.hu/sztarok/20180625-eva-longoria-edes-fotot-mutatott-kisbabajarol.htmlAlig néhány napja adott életet kisbabájának Eva Longoria, aki egy édes kis talpfotóval köszönte meg a nővérek segítségét, akik a kórházban mellette voltak.TV + SztárokKiszel Tünde tininek állt és kimaxolta az instagramot: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-kiszel-tunde-tininek-allt-es-kimaxolta-az-instagramot-foto.htmlKiszel Tünde is szívesen használja az Instagram közkedvelt újítását, az Insta Story-t, ahol már szavazni is tudnak követőink egy-egy képünkre. Ezúttal a naptárdíva egy rózsaszín szemüvegben pózolt...TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.