Az argentin válogatott nem bízik már a szövetségi kapitányukban, Jorge Sampaoli leszerepelt a játékosai előtt, így már a cseréről is Messi döntött.

Az argentin válogatott nem hozza azt a teljesítményt, amit sokan elvárnának, nagy meglepetésre olyan ellenfelektől is kikaptak, akik ellen a vb kezdete előtt még biztosra vehettük a győzelmüket. Az Izland elleni döntetlen, és a Horvátoktól kapott 3 gól után azonban úgy tűnik, feléledtek Nigéria ellen ugyanis sikerült győzniük, de ezt nem a szövetségi kapitányuknak köszönhetik.

Legyen csere, vagy ne legyen csere?Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Cezaro De Luca

Jorge Sampaoli teljesen leszerepelt a játékosai előtt, fellázadtak ellene, és úgy tűnik, Messi vette át az irányítást. Erre bizonyíték egy a neten terjedő videó, melyen az látható, hogy már a cserékről is Messi dönt úgy, hogy közben a pályán is teljesít... A szövetségi kapitány ugyanis a Nigéria elleni meccsen is Messit kérdezte arról, hogy becserélje-e Agüerót. A videóból nem derül ki világosan, hogy Messi válaszolt-e a kérdésre, a 80. percben viszont csereként felment a pályára Agüero Nicolás Tagliafico helyére.