Tücsi szereti a focit, és lelkesen követi a vb-t, de megeléhelte a futballisták viselkedését. Facebookon osztotta meg véleményét. 

Tücsi lelkesen követi a világbajnokságot, de volt egy-két szava a focistákhoz. A modell megelégelte ugyanis a világklasszis játékosok viselkedését. Szerinte kevesebb hiszti és több küzdelem kellene, úgy, ahogy a jégkorongozóknál. 

Tücsinek nem tetszik a focisták teljesítményeForrás:

"Tudom-tudom, minden szentnek maga felé nyúlik a keze, így nyilvánvalóan az enyém is. De, amit itt a foci-vb-n művelnek a labdarúgók, az nevetséges és egyben szomorú is. A világ legjobbjait nézzük, lelkes focizni vágyó kisfiúk fürkészik kedvenceik minden mozdulatát, ők pedig mind úgy viselkednek, mint a hisztis kislányok. Egy szabadrúgásért, vagy 11-esért képesek eldobni a tartásukat (tisztelet a kivételnek). A videóban a jégkorongozót kapásból eltalálja a korong a 2. harmadban, az öltözőben több mint 30 öltéssel varrják össze, majd a 3. harmadban visszatér és győzelemre vezeti a csapatát a góljával. Nagyon szeretem a focit, nem vitatom, hogy a világ legnépszerűbb sportága, de én ezt a hisztit biztosan kiszorítanám a sportból. Nemcsak a jégkorongban, de az összes csapatsportban ciki a színészkedés, és nem mellesleg büntetik is" - írta Tücsi.