Gajdos Tamásnak Vágó István adott tanácsot a Szerencsekerék castingján

Forrás: Origo -
Szerencsekerék Vágó István casting Gajdos Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gajdos Tamás a Szerencsekerékben vált népszerűvé, most pedig az is kiderült, hogyan került a műsorba. Vágó Istvánnak is volt hozzá köze. 

Gajdos Tamás tévés karrierje a Szerencsekerékben kezdődött, megannyi ismert ember közül választották éppen őt műsorvezetőnek. A TV2 Pénzt vagy éveket című show-jában kiderült, hogy Vágó István is hozzásegítette a tévést ehhez a munkához, de nem protekcióval, csupán egyetlen hasznosnak bizonyult jó tanáccsal.

Gajdos Tamásnak Vágó István segített Forrás: Origo

"Egy kis segítség kellett azért. Vágó István azt mondta, hogy »ez a szemüveg egészen intelligens külsőt kölcsönöz neked, Tamás" - mesélte el a tévés Kasza Tibinek.

Négymilliót keresett havonta a Mokkában Havas Henrikhttp://www.life.hu/sztarok/20180629-negymilliot-keresett-havonta-a-mokkaban-havas-henrik-musorvezeto.htmlHavas Henrik a Privátszfárában - ahol megnézhettük gyönyörű otthonát is - elmondta, mennyit is keresett valójában a TV2 Mokkájában. TV + Sztárok--Viaszbaba: Krencsey Hella állítja a színésznő papírt kért arról, hogy különlegeshttp://www.life.hu/sztarok/20180629-viaszbaba-krencsey-hella-allitja-a-szineszno-papirt-kert-arrol-hogy-kulonleges.htmlHárom hét kihagyás után ismét jelentkezett a Facebookon Krencsey Hella, a Viaszbaba szerzője. TV + SztárokOrigoGörög Zita elárulta gyermeke nemét: fia fog születnihttp://www.life.hu/sztarok/20180628-gorog-zita-elarulta-gyermeke-nemet-fia-fog-szuletni.htmlGörög Zita márciusban jelentette be, hogy harmadik gyermekét várja új párjától, Laczkó Zsolt focistától. Most az is kiderült, hogy kisfiuk lesz! TV + SztárokOrigoÉNB Alexa összeköltözött 26 évvel idősebb párjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-enb-alexa-osszekoltozott-26-evvel-idosebb-parjaval-balazs.htmlHamar szintet lépett Koholák Alexa és 26 évvel idősebb párja, Balázs kapcsolata: a pár már össze is költözött. TV + SztárokOrigoCsobot Adél X-Faktoros videóját a legjobbak közé válogatták Amerikábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-csobot-adel-xfaktoros-videojat-a-legjobbak-koze-valogattak-amerikaban.htmlBeválogatták az X-Faktor Global szakemberei a műsor legjobb videói közé azt a felvételt, melyen Csobot Adél a That man című számot énekli. Ez volt az első szereplése a műsorban, most pedig Amerikában is felfigyeltek rá. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki ma Radványi Dorottya, az egykor híres bemondó: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-igy-nez-ki-ma-radvanyi-dorottya-az-egykor-hires-bemondo.htmlRadványi Dorottyát 1982-ben ismerhették meg a nézők a Magyar Televízió bemondójaként, de a rádióban is hallhattuk őt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.