Testközelből figyelték a víz felszínén úszó cápát a kajakozók: videó

állat természet tenger Cápa kajak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lenyűgöző látványban lehetett része néhány kajakosnak a Man-sziget közelében. A víz felszínén úszó cápát a kajakokból figyelték teljesen csendben és teljesen mozdulatlanul.

A 37 éves Jennifer Kneale vitorlázó iskolájában kapott értesítést arról, hogy egy cápa úszkál a partokhoz közel a Man-sziget közelében. Ám ő és kajakos társai nem azt tették, amit ilyenkor a legtöbben.

Beültek a kajakokba, hogy megfigyelhessék a ritka látványt. A nő szerint bizonyára egy remek táplálkozási helyet találhatott az állat. A Dailymail cikke arról ír, hogy a cápa 26 láb, azaz majdnem 8 méteres volt, nyitott szájjal úszott közel a víz felszínéhez.

A kajakosok pedig szem előtt tartva a biztonsági előírásokat, kajakjaikban maradva, csendben, mozdulatlanul figyelték a természet csodáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.