Focilázban égnek a legszexisebb brazil modellek

Forrás: Instagram/adrianalima -
Brazília foci-vb 2018 foci vb 2018 Adriana Lima
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, imádják a focit a brazil szupermodellek. Míg Gisele Bündchen gyermekével szurkol, addig Alessandra Ambrosio egyenesen Moszkváig ment, hogy élőben drukkolhasson hazája együttesének. Adriana Lima pedig a barátnőivel szorított Brazíliának.

A foci vb a sztárokat is lázban tartja

Adriana Lima, akiről legutóbb azt írtuk, hogy nem vetkőzik többé, honfitársával, Alessandra Amrbosióval ellentétben nem utazott el Oroszországba, de ettől még önfeledten drukkol kedvenc csapatának, Brazíliának:

Cheering for Brazil! Vamos lá Brasil @debbieaquinopadilla @amanda_leoa @cristmac @dricaslima

Adriana Lima (@adrianalima) által megosztott bejegyzés,

A 37 éves, kétgyerekes anyuka ráadásul mindezt egy fekete forrónaciban tette, ami kiemelte formás popsiját is:

Focilázban égnek Adriana Limáék is Forrás: Instagram/adrianalima

Ha foci vb, akkor jönnek a sztárbabák

Nem csak Gisele Bündchen és Alessandra Ambrosio mutatták meg brazil mezbe bújtatott kislányaikat, láthattuk Shakira és Gerard Piqué fiait, valamint Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova ikerbabáit is nemzeti színekbe öltöztetve. Őket is érdemes megnézni!

Foci vb: A döbbenetes spanyol vereség képekbenhttp://www.life.hu/news/20180701-spanyolorszag-is-kiesett-a-2018as-labdarugovilagbajnoksagrol.htmlArgentína és Portugália után Spanyolország búcsúzott a 2018-as labdarúgó-világbajnokságtól. Az oroszok tovább menetelnek a legjobb nyolc csapat közé, a spanyol válogatott pedig indulhat a reptérre. News--Így nézte C. Ronaldo kisfia, hogy kiesnek a portugálokhttp://www.life.hu/csalad/20180701-cristiano-ronaldo-kisfia-a-lelatorol-nezte-a-portugaliauruguay-meccset.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Lionel Messi családja is élőben nézte végig Kazanyban, ahogy a franciák kiejtették Argentínát. Nem volt ez másképpen Cristiano Ronaldo esetében sem. Család--Foci vb: Shakira már nem is drukkol Gerard Piquének?http://www.life.hu/csalad/20180701-shakira-es-gerard-pique-hazaja-is-a-legjobb-16-kozott-a-foci-vb-n.htmlMa délután Oroszország Spanyolországgal csap össze a 2018-as labdarúgó-világbajnokság egyenes kieséses szakaszának második napján. Így vélhetően nagy az izgalom Shakiráék családjában. Család--Foci vb: Kinek drukkol ma Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova?http://www.life.hu/csalad/20180701-enrique-iglesias-es-anna-kurnyikova-kinek-drukkol-a-foci-vbn.htmlSpanyolország ma Oroszországgal csap össze a 2018-as labdarúgó-világbajnokság egyenes kieséses szakaszának második napján. Felmerül hát a kérdés, hogy vajon kinek szurkol Enrique Iglesias spanyol énekes, és kedvese, az orosz Anna Kurnyikova. Megpróbáltuk kideríteni! Család--C. Ronaldo ezzel a trükkel nyeri meg a foci vb-t?http://www.life.hu/sztarok/20180630-cristiano-ronaldo-megmutatta-uj-cipojet-a-foci-veben.htmlA portugál klasszis Cristiano Ronaldo 3 napja tette közzé közösségi oldalán, hogy az egyenes kieséses szakaszban mivel készül Uruguay ellen. TV + Sztárok--Íme a francia-argentin meccs legszomorúbb pillanataihttp://www.life.hu/sztarok/20180630-a-francaargentin-meccs-legszomorubb-pillanatai-a-2018as-foci-vbn.htmlArgentínát 4-3-ra legyőzte Franciaország, így a dél-amerikai csapatnak véget ért a 2018-as labdarúgó-világbajnokság. Az egyenes kieséses szakasz első összecsapása utáni szomorú pillanatokból szemezgettünk. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.