Nem vetkőzik többé Adriana Lima

2017.12.11. 14:43

Adriana Lima elhatározta, hogy változtat eddigi éltén, és munkáján. A modell eddig egy ajánlatot sem utasított vissza, de ezentúl nem fog vetkőzni!

A Victoria's Secret angyala mögött rengeteg divatbemutató és fotózás van, ennyi év után azonban úgy döntött, hogy nem folytatja tovább így a pályafutását. Eddig minden ajánlatot elfogadott, de ezentúl megszűri a megkereséseket, és nem mond többet igent a vetkőzésre. Bejelentette, hogy nem veszi le többet a ruháit üres indokokkal.

Adriana Lima nem vetkőzik többéForrás: AFP/Emmanuel Dunand

Nemrég vissza is utasított egy videót, mely róla készült volna szexi pózokban a közösségi oldalakra. Adriana ugyanis úgy véli, hogy ez sem mentálisan, sem fizikailag nem egészséges. Sok hasonló anyag készült róla az elmúlt években, de ennek vége. "Rájöttem, a nők többsége azzal ébred, hogy meg kell felelnie egy sztereotípiának" - mondta Adriana utalva ezzel arra, hogy nem valóságos képet mutat a divatszakma, ahogy a közösségi oldalakra feltöltött egyéb fotók vagy videók sem. Ezért döntött a változtatás mellett. "Nem veszem le többé a ruháimat ok nélkül" - mondta a modell.

Adriana Limamodellvetkőzés