Istenhez és a valláshoz való viszonyáról beszélt Havas Henrik

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Havas Henrik Isten vallás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk róla, Havas Henrik Kisoroszi házában-kertjében forgatott a Privátszféra stábja. A műsorvezető a házát megmutatta, de felesége ezen a videón sem látható. Persze a beszélgetés alatt szóbakerült- ahogy Havas hívja - Havasné valamint az is, hogy bánt-e meg valamit is az életében a Tanár úr. 

Péterfi Judit riporter arról kérdezte Havast - amelynek apropója a kereszt medásolos nyaklánca volt - hogy vallásos-e, és hogy lenne-e mit meggyónnia. A műsorvezető azt mondta, Istenhez való viszonya tisztázatlan, nem jár gyakran templomba, de jó katolikusnak lenni. "Voltak gonosz dolgaim" - tette hozzá, és megmagyarázta, ezt úgy érti, hogy olyan embereket is megbántott, akiket nem kellett volna. Van, aki másfél éve nem is áll vele szóba, de ő nem kér bocsánatot...

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.