Döntés született abban a perben, mely három éve tart Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla között. A nőnek most ki kell költözni a színésznő lakásából, de nemcsak neki, hanem fiának is. 

Három éve tartott az a per, melyben most döntés született Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla között. Pártosnak ki kell költöznie a színésznő lakásából, és fiát, Csabit is magával kell vinnie. 

A Blikk a Színes Ász cikkére hivatkozva azt írja, hogy a fiú levélben kérte Pécsi Ildikót, hogy maradhasson, ám ő elutasította, mondván, évek óta nem foglalkozott a nagymamájával. A döntés kapcsán Pécsi Ildikó ügyvédje, dr. Magyar György is elmondta véleményét: 

"A fiatalember nem maradhat a lakásban, mert ha az édesanyját kiköltözésre kötelezték, akkor neki a kutyáját, a macskáját és a családtagjait is vinnie kell. Következésképp a fiatalembernek is el kell hagynia az ingatlant" - mondta az ügyvéd. 

Pártos Csilla fiának is ki kell költöznieFotó: MTI/Zih Zsolt

A lap úgy tujda, hogy a kiköltözés határideje már eljárt, így a bírósági végrehajtóktól függ, hogy a hatósági személyek mikor mennek ki a lakáshoz.