Szobájába zárva él a nyíregyházi férfi, aki tavaly kiugrott az erkélyről

Forrás: Wikipedia/czimmy -
drog Nyíregyháza panellakás kiugrott bénulás lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 9. emeleti panellakás szobájába él bezárva az a 25 éves nyíregyházi férfi, aki tavaly tavasszal ugrott ki az erkélyről.

Egy nyíregyházi lakás erkélyéről tavaly tavasszal vetette ki magát egy 25 éves herbálfüggő férfi, aki túlélte a zuhanást, de deréktól lefelé teljesen lebénult. Azóta a 9. emeleti panellakásban él bezárva.

"Őszintén megmondva nem emlékszem semmire. Nem tudtam, hogy nem fogok tudni járni, csak amikor anyukám mondta, hogy mit mondtak neki az orvosok, akkor tudtam meg, hogy nem fogok tudni járni. 25 éves vagyok, és nincs életem" – idézi Attila szavait az ATV műsorából a Blikk.

A kép csak illusztráció Forrás: Wikipedia/czimmy

A férfi kerekesszékben sem tud sokáig ülni, állandó fájdalmai vannak, alsótestét felfekvéses sebek borítják, a lábai elsorvadtak, ízületei pedig úgy csontosodnak, hogy alig tudja kinyújtani alsó végtagjait.

Édesanyja azt állítja, 80 ezer forintból élnek, és fia további kezelését már nem vállalják a kórházak. Utóbbit a nyíregyházi kórház cáfolta, mint elmondták, az öngyilkossági kísérlet óta összesen 183 alkalommal kezelték, és minden segítséget megadtak az otthoni ápolásához is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.