Joachim Löw imádja szagolgatni magát, a 2016-os labdarúgó-Európa-bajnokság meccsein rendre szimatolta saját izzadtságát és a kis Löw-öt is a pálya széléről. Piszkálgatta az orrát, majd pedig meg-megkóstolta, amit talált. Nos, korábbi rossz szokását az idei vébére sem sikerült levetkőznie.

Joachim Löw nem bír leállni

2016 júniusában több ízben is beszámoltunk róla, hogy a németek szövetségi kapitánya vonzódik a saját szagához, és valószínűleg a saját ízéhez is. Fontosnak tartja, hogy amíg csapata a pályán van, szagmintát vegyen a hajlataiból, utána pedig ellenőrizze azokat.

Joachim Löw Szocsiban, a német-svéd meccsenForrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Firo Sportphoto/Sebastian El-Saq

Két éve még a gatyájába is belenyúlt a kispadon, majd az orra elé emelte a kezét. Azokat a videókat azóta úgy tűnik, sikerült eltávolíttatnia, de idén ismét készültek róla olyan fotók, ahol illetlen helyen van a keze, vagy ismét valami gusztustalanságot művel. Nem volt nehéz összeszedni párat ezek közül:

Joachim Löw Kazanyban a Dél-Korea - Németország meccsenForrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Markus Gilliar

Mivel a Nationalelf történelmi égése és gyors kiesése miatt amúgy is nehezen tudott uralkodni magán, sokszor azért emelte fel a kezét, hogy eltakarja az arcát ötlettelen játékosai egy-egy botrányos megmozdulása után. Legtöbbször azonban másról volt szó:

Joachim Löw Kazanyban is bányászottForrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Thomas Eisenhuth

Szocsiban olyan, mintha az orra teljes tartalmát a tenyerébe ürítette volna. Bár lehet, hogy csak tüsszentéshez készült:

Joachim Löw tüsszentéshez készülődik?Forrás: AFP/Adrian Dennis

Nem csak a több tízezres stadionokban nyúlt magához, edzéseken is örömmel ette magát:

Joachim Löw-nek folyamatosan az arca előtt van a kezeForrás: AFP/Patrik Stollarz

De hogy ezt az összeállítást valami szépséggel zárjuk, nézegessünk szexi szurkolólányokat levezetésként! Íme:

Elképesztő csajok a lelátókon"Forrás: instagram.com/fifa2018fc "
Íme a legjobb 8 csapat legszexibb szurkolólányai
Kedden Kolumbia együttese is búcsúzott a foci vb-től, miután alulmaradtak Angliával szemben. Így mostanra megvan a legjobb 8 csapat, akik majd a negyeddöntőkben mérkőznek meg egymással. Lássuk, milyen dögös csajok drukkolnak nekik!