Zsédával beszélgetett Ábel Anita

Zséda Ábel Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Anita Storyjában Ábel Anita ezúttal Zsédát faggatta. Sok egyéb mellett kiderül, mennyire fontos volt Zsédának, hogy énekesnő legyen, mi mindent megtett azért, hogy feljusson minden héten Budapestre a tanárnőjéhez, valamint egy keveset magánéletéről is beszélt. 

A másfél évtizede boldog házasságban élő énekesnő elmondta, egy utazáson ismerkedett meg a férjével, de Ábel Anita kérdései nyomán arról is beszélt, hogy nem szeret interjút adni a magánéletéről, és férje sem szeret szerepelni, ugyanis ő egy teljesen civil világból jön, és még a Facebookon sincs fenn.

Megvan a dunai bomba, ekkor emelik ki: nagy lezárások várhatóhttp://www.life.hu/sztarok/20180703-megvan-a-dunai-bomba-erzsebet-hidnal-ekkor-emelik-ki-nagy-lezarasok-varhato.htmlMégsem szerdán, hanem csütörtök reggel kezdik meg a Dunában, az Erzsébet-hídnál talált világháborús robbanótest azonosítását és kiemelését a tűzszerészek - tájékoztatta a honvédség tűzszerész alakulatának kommunikációs tisztje az MTI-t. TV + Sztárok--Dögös, neccharisnyás képeken Kardffy Aisha, Kiskeró új szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20180703-dogos-neccharisnyas-kepeken-kardffy-aisha-kiskero-uj-szerelme.htmlKülönös fénykép készült Kardffy Aisháról, Kerényi Miklós Máté fiatal szeretőjéről. A felvételt a 19 éves színésznő Instagramján a Ripost szúrta ki, amely az Operettszínház egyik előadása után készült. TV + SztárokOrigoPaudits Bélát soha nem érdekelte a szexualitáshttp://www.life.hu/sztarok/20180703-paudits-belat-soha-nem-erdekelte-a-szexualitas-a-szex.htmlBár a lányok kedvelték intelligenciájáért, Paudits Béla ő sosem hajszolta a szexuálisn élvezeteket. Egyszerűen nem érdekelte. Erről a színész maga írt könyvében. TV + Sztárok--VOLT Fesztivál 2018: Lobenwein Norbert főszervező értékelte a rendezvénythttp://www.life.hu/sztarok/20180701-volt-fesztival-2018-lobenwein-norbert-foszervezo-ertekelte-a-rendezvenyt.htmlSikeresen lezajlott a soproni Volt Fesztivál, ahol a színpadon ismét kitettek magukért a világ legnagyobb sztárjai. Azonban a jó koncertek mellé óriási eső is párosult, ami a főszervező szerint eléggé visszafogta a fesztiválkedvet. Lobenwein Norbert a Life.hu-nak elmondta, hogyan értékeli az idei rendezvényt, de néhány kulisszatitkot is elárult a Volton megfordult világsztárokról. TV + Sztárok--Istenhez és a valláshoz való viszonyáról beszélt Havas Henrikhttp://www.life.hu/sztarok/20180701-istenhez-es-a-vallashoz-valo-viszonyarol-beszelt-havas-henrik-a-privatszferaban.htmlAhogy írtunk róla, Havas Henrik Kisoroszi házában-kertjében forgatott a Privátszféra stábja. A műsorvezető a házát megmutatta, de felesége ezen a videón sem látható. Persze a beszélgetés alatt szóbakerült- ahogy Havas hívja - Havasné valamint az is, hogy bánt-e meg valamit is az életében a Tanár úr. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huTatár Csilla Hadas Krisztával beszélgetetthttp://www.life.hu/sztarok/20180701-tatar-csilla-hadas-krisztaval-beszelgetett-tatar-34.htmlHadas Kriszta Tatár Csillának mesélt gyerekkorról, pályaválasztásról, anyaságról a Tatár 34-ben. A riiporter elmondta, hogy bár sokszor volt jókor, jó helyen, de ennek ellenére nem hullott semmi az ölében, mindenért megdolgozott. "Güzü vagyok" - fogalmazott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.