A Life.hu olvasói szerint Baukó Éva a legirritálóbb magyar celeb

Hujber Ferenc utálat Alekosz idegesítő celeb Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu olvasói megszavazták: szerintük Baukó Éva a legirritálóbb magyar celeb.

Az elmúlt hetekben készítettünk egy rövid felmérést arról, hogy olvasóink szerint kik a legirritálóbb magyar celebek. Rengeteg szavazat érkezett a hat jelöltre, de a verseny nem volt igazán izgalmas, ugyanis

Baukó Éva toronymagasan nyert.

Baukó Éva nyert a Life.hu "Ki a legirritálóbb magyar celeb? szavazásán Forrás: Instagram / Baukó Éva

A botrányhősnő összesen 36 százalékot gyűjtött be, mögötte ValóVilág-beli társa, Nagy Alekosz végzett 20 százalékkal. A dobogó harmadik fokára végül Hujber Feri állhatott fel 15 százalékkal.

Negyedik lett 14 százalékkal VV Aurelio, az ötödik helyet a luxusfeleség, Köllő Babett szerezte meg 8 százalékkal, míg utolsóként ÉNB Alexa végzett 7 százalékkal.

Király Viktor megmutatta kedvesét, Anitát bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20180706-kiraly-viktor-megmutatta-kedveset-anitat-bikiniben.htmlKirály Viktor és szerelme, Anita egy kicsit süttették magukat a napon. A lány csodásan fest bikiniben. TV + Sztárok--Vasvári Vivien hatalmas szülinapi bulit csapott kislányának, Arianánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180706-vasvari-vivien-hatalmas-szulinapi-bulit-csapott-kislanyanak-ariananak.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien kislánya 4 éves lett. A család hatalmas bulival ünnepelte a nagy napot. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi smink nélkül, hatalmas mellekkel köszöntötte a napfelkeltét Indonéziában: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180706-bodi-sylvi-smink-nelkul-hatalmas-mellekkel-koszontotte-a-napfelkeltet-indoneziaban-foto.htmlBódi Sylvi ezúttal Indonéziában lovagolja a hullámokat. Így ébredt.TV + SztárokOrigoDzsudzsák Balázs bombázókkal bulizik a Balatonnálhttp://www.life.hu/sztarok/20180706-dzsudzsak-balazs-bombazokkal-bulizik-a-balatonnal.htmlDzsudzsák Balázs úgy tűnik, imádja a Balatont, most is ott bulizik. Gyönyörű hölgyek társaságában kapták lencsevégre. TV + Sztárok--Galambos Lajos, alias Lagzi Lajcsi házassági évfordulót ünnepel, de nem nősül újrahttp://www.life.hu/sztarok/20180706-galambos-lajos-alias-lagzi-lajcsi-hazassagi-evfordulot-unnepel-de-nem-nosul-ujra.htmlGalambos Lajos és felesége az elmúlt időszakban rengeteg nehézségen mentek keresztül. Szövetségük viszont erősebb mint valaha. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMeghan Markle apja, Thomas Markle retteg: úgy véli, soha többé nem láthatja már lányáthttp://www.life.hu/sztarok/20180706-meghan-markle-apja-retteg-ugy-veli-soha-tobbe-nem-lathatja-mar-lanyat.htmlMeghan Markle, sussexi hercegné édesapja attól retteg, hogy saját hibájából nem láthatja többé lányát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.