Szakított 9 évvel fiatalabb párjával, Vámos Erika. A TV2 műsorvezetőjének exe meglehetősen nehezen viselte az elválást...

Vámos Erika már az esküvőt tervezgette párjával, Mátéval, amikor kiderült, a férfi megcsalja őt.

Egyik éjjel azt álmodtam, Máté megcsalt. Másnap rákérdeztem, de terelte a témát, sőt, egy idő után már az üzeneteimre sem válaszolt. Két nappal később kibökte, valóban félrelépett. Ez volt az utolsó csepp a pohárban, ezt nem tudtam megbocsátani. Bár lehet, az én hibám, hogy magára hagytam, Máté forróvérű, temperamentumos férfi, butaság volt azt hinni, hogy hónapokig hűségesen vár. Fájt, hogy elárult, mert már a nyári esküvőnket terveztük, Srí Lankán mondtuk volna ki az igent."

Vámos Erika új párjával újra boldogForrás: Facebook/Erika Vámos

A műsorvezetőt nagyon megviselte a szakítás, felszedett pár kilót és egy ideig nem is sminkelte magát. A férfi viszont még ennél is rosszabbul reagált az elválásra, képtelen volt elfogadni, hogy vége.

Többször próbált meglátogatni, hozott virágot, hogy szeretné megbeszélni a történteket, de én már nem akartam. Naponta megszámlálhatatlan alkalommal hívott, rengeteget írt, néha már muszáj volt letiltanom, ha nyugalomban akartam dolgozni. Próbáltam kedves lenni, mert láttam, hogy szenved, de egy családtagjával arra jutottunk, muszáj megértetni vele, már nem vagyunk és nem is leszünk egy pár" – nyilatkozta a Blikknek Vámos Erika, aki hozzátette, azóta újra rátalált a szerelem. Új párjával már közös nyaralást terveznek és bízik benne, hogy exe is előbb-utóbb megbékél ezzel a helyzettel.