Galambos Lajos, alias Lagzi Lajcsi házassági évfordulót ünnepel, de nem nősül újra

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Galambos Lajos nősülés házassági évforduló Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos és felesége az elmúlt időszakban rengeteg nehézségen mentek keresztül. Szövetségük viszont erősebb mint valaha.

Kerek házasségi évforfulóra készül Galambos Lajos és felesége, akik az elmúlt időszak megpróbáltatásai után, csendes és visszahúzódó családi életet élnek. Három éve folyik a rendőrségi nyomozás, illetve bírósági per Galambos Lajos ellen, üzletszerűen elkövetett lopás, illetve vesztegetés miatt.

Galambos Lajos Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Soha nem fogjuk feldolgozni. Mély sebeket ejtett rajtunk mindaz, amin keresztül mentünk, és bár kétségtelenül gyógyulnak ezek a sebek, a heg mindig ott marad. Egyszer majd túl leszünk rajta, vége lesz, ahogy vége lesz..., de sosem fogjuk elfelejteni. Kétségtelen, hogy azóta talán egy picivel csendesebben élünk, bár előtte sem voltunk azok a nagyon hangos emberek. A házassági évfordulónkat természetesen megtartjuk – mondja a zenész, majd így folytatja: – A buli méretéről nem tudok egyelőre nyilatkozni. Kerek szám, ilyenkor illik nagy ünneplést tartani, de csak a szűk családot hívjuk meg egy vacsorára, és ennyi lesz az egész. Egy biztos, nem lesz megerősítő esküvő. Számunkra elég erős az első és egyetlen fogadalmunk, nincs szükségünk újabbra, mondta a Blikknek a mulatós zenész.

Meghan Markle apja, Thomas Markle retteg: úgy véli, soha többé nem láthatja már lányáthttp://www.life.hu/sztarok/20180706-meghan-markle-apja-retteg-ugy-veli-soha-tobbe-nem-lathatja-mar-lanyat.htmlMeghan Markle, sussexi hercegné édesapja attól retteg, hogy saját hibájából nem láthatja többé lányát. TV + Sztárok--Kelemen Anna megmondta, mit ne mondjanak a nők meccsnézés közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180705-kelemen-anna-megmondta-mit-ne-mondjanak-a-nok-meccsnezes-kozben.htmlLegújabb videójában Kelemen Anna nőtársainak ad tanácsokat arra vonatkozóan, hogy mit ne mondjanak, amikor a párjuk éppen a foci-vb meccseit nézi. TV + Sztárok--Szepesi Niki, az Én, a szexmániás szerzője boldog párkapcsolatban élhttp://www.life.hu/sztarok/20180705-szepesi-niki-az-en-a-szexmanias-szerzoje-maganeleterol-meselt.htmlAz önéletrajzi ihletésű regény, az Én, a szexmániás szerzője, Szepesi Nikolett úszónő elárulta, hogyan él most, mivel foglalkozik. Beszélt a könyv utóéletéről és párkapcsolatáról is. TV + Sztárok--Ambrus Attila újra tárgyalásra megy, elvették a jogosítványáthttp://www.life.hu/sztarok/20180705-ambrus-attila-ujra-targyalasra-megy-elvettek-a-jogositvanyat.htmlAlkoholt fogyasztott a Viszkis, Ambrus Attila, majd volán mögé ült. A rendőrök szinte azonnal megszondáztatták, elvették a jogosítványát. Most gyanúsítotti kihallgatásra idézte a rendőrség. TV + Sztárok--Aprócska fürdőruhában mutatta meg formás fenekét Labancz Lilla: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180705-aprocska-furdoruhaban-mutatta-meg-formas-feneket-labancz-lilla.htmlIdomait tekintve lassan valóban a magyar Kim Kardashiannak nevezhetjük Labancz Lillát, aki most meg is mutatta formás fenekét. TV + SztárokOrigoOlaszországban nyaral Kiszel Tünde és lánya, Donatellahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-olaszorszagban-nyaral-kiszel-tunde-es-lanya-donatella.htmlA naptárceleb mindig is szerette megörökíteni a nyaralásaikat. Most sem tesz másképp. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.