Galambos Lajos és felesége az elmúlt időszakban rengeteg nehézségen mentek keresztül. Szövetségük viszont erősebb mint valaha.

Kerek házasségi évforfulóra készül Galambos Lajos és felesége, akik az elmúlt időszak megpróbáltatásai után,  csendes és visszahúzódó családi életet élnek. Három éve folyik a rendőrségi nyomozás, illetve bírósági per Galambos Lajos ellen, üzletszerűen elkövetett lopás, illetve vesztegetés miatt. 

Galambos LajosFotó: Szabó Gábor - Origo

"Soha nem fogjuk feldolgozni. Mély sebeket ejtett rajtunk mindaz, amin keresztül mentünk, és bár kétségtelenül gyógyulnak ezek a sebek, a heg mindig ott marad. Egyszer majd túl leszünk rajta, vége lesz, ahogy vége lesz..., de sosem fogjuk elfelejteni. Kétségtelen, hogy azóta talán egy picivel csendesebben élünk, bár előtte sem voltunk azok a nagyon hangos emberek. A házassági évfordulónkat természetesen megtartjuk – mondja a zenész, majd így folytatja: – A buli méretéről nem tudok egyelőre nyilatkozni. Kerek szám, ilyenkor illik nagy ünneplést tartani, de csak a szűk családot hívjuk meg egy vacsorára, és ennyi lesz az egész. Egy biztos, nem lesz megerősítő esküvő. Számunkra elég erős az első és egyetlen fogadalmunk, nincs szükségünk újabbra, mondta a Blikknek a mulatós zenész.