Mint ismeretes, Vilmos herceg hatalmas focirajongó. Az immáron háromgyermekes apuka nem csak, hogy nézi a meccseket, de most a Twitteren üzent is országa válogatottjának.

Vilmos herceg is szurkol a foci vb-n

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Vilmos a Jordániai tartózkodása alatt sem maradt le az angolok egyik csoportmérkőzéséről. Akkor nem más, mint az ifjú jordán herceg, Hussein bin Abdullah csatlakozott hozzá megnézni az angol-panamai meccset. Mivel az összecsapás idején a brit trónörökös épp repülőn ült, a jordán herceg felvetette neki a meccset, amit a hivatalos teendők után együtt néztek meg. Erről fotók is készültek, melyeket a linkre kattintva nézhetsz meg.

Vilmos herceg üzent az angol válogatottnakForrás: AFP/Jane Barlow

Vilmos herceg a Twitteren üzent

Most, hogy Anglia Svédország legyőzésével elődöntőbe jutott és az egész ország örömmámorban úszik, Vilmos elérkezettnek látta az időt, hogy üzenjen a csapatnak. Úgy döntött, a Kensington Palota Twitter-oldalán tesz közzé egy bejegyzést, melyben megköszöni az élményt:

"Történelmet akartatok írni és meg is tettétek. Fantasztikus a világbajnoki szereplés és minden pillanatát élvezem. Megérdemlitek ezt az élményt - a futball hazatér!" - áll az üzenetben, melyet biztos, ami biztos Vilmos még egy W-vel is ellátott.