Így él ma Fekete László, aki kilencszer lett a világ legerősebb embere

betegség Fekete László izom erő világbajnok a világ legerősebb embere
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját maga, orvosi segítség nélkül győzte le titokzatos betegségét Fekete László, aki kilencszer érdemelte ki a világ legerősebb embere címet. Ma újabb versenykre készül.

Fekete Lászlónak olyannyira legyengült a karja, hogy felemelni sem tudta. Mindez egyik napról a másikra történt, az orvosok sem tudták, mi lehet a baj.

"Felgyógyultam, de nem az orvosoknak hála. Az emberi szervezet csodája, meg persze, a fanatizmusomé. Ma már olyan 80 százalékosnak érzem magam. Azóta sincs diagnózis, de szerintem az évtizedek alatt hurcolt ötszáz kilós súlyok miatt sérültek meg az idegek a csigolyáimnál, ami akár nagyobb gondot is okozhatott volna. Akár bénulást is, de hála az égnek, nem így történt. Az orvosok is csak tippelgettek, mondtak sokfélét, de előbbre nem jutottunk. Az öngyógyítás csodáját éltem meg, csak az a baj, hogy ez egy nagyon lassú dolog volt, 4 évig tartott. Gyötörtem magam, 300 kilós súlyokkal edzettem. Gyakorlatilag egy csoda, hogy így felgyógyultam, és majdnem olyan formában vagyok, mint korábban" - mesélte a Blikknek Fekete, aki úgy döntött, hogy újra kipróbálja magát versenyeken is.

Fekete László és fiai 2012-ben hatalmas elismerést kaptak: ők lettek A világ legerősebb családja cím tulajdonosai. László kilenc világbajnokságot nyert, legidősebb fia, Laci nyolcat, Miklós hatot, és a legkisebb fiú, Richárd eddig egyet.

David Beckham így vészeli át a meleget: medencében borozik egy felfújható pávánhttp://www.life.hu/sztarok/20180709-david-beckham-igy-veszeli-at-a-meleget-medenceben-borozik-egy-felfujhato-pavan.htmlDavid Beckham is tudja, hogy a forróságot csak a medencében lehet elviselni, ám az igazi relaxáláshoz ő még segítségül hívott egy pohár bort, egy csini kalapot, és egy felfújható, lila pávát. TV + SztárokOrigoMeghan Markle unokatestvére orvosi marihuánát termeszthttp://www.life.hu/sztarok/20180709-meghan-markle-unokatestvere-orvosi-marihuanat-termeszt.htmlAzt már megszokhattuk, hogy nem megy minden a megszokott módon, ha Meghan Markle, azaz Sussex hercegnéjének családjáról van szó. Most kiderült, mivel foglalkozik a unokatestvére. TV + Sztárok--Kylie Jenner kivetette az ajakimplantátumaithttp://www.life.hu/sztarok/20180709-kylie-jenner-kivette-az-ajakimplantatumait.htmlFiatal kora ellenére számos plasztikai beavatkozáson esett át Kylie Jenner, ám most egy olyan beavatkozásra szánta el magát, amire senki nem számított: kivetette az implantátumokat az ajkából. TV + SztárokOrigoRadics Gigi twerkelős videót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180709-radics-gigi-twerkelos-videot-posztolt.htmlRadics Gigi sem egy szégyenlős kislány, bátran megmutatja formás idomait és azt is, hogyan mozgatja a tagjait: twerkelős videót posztolt. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia közösségi oldalán mondott köszönetet követőinek: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180709-liptai-claudia-kozossegi-oldalan-mondott-koszonetet-kovetoinek-foto.htmlLiptai Claudia egy hónapja mondott igent szerelmének és gyermeke apjának, Pataki Ádámnak. Ebből az alkalomból mondott köszönetet a színésznő.TV + SztárokOrigoMegkeresztelték Lajos herceget, Katalin és Vilmos harmadik gyermekéthttp://www.life.hu/sztarok/20180709-megkereszteltek-lajos-herceget.htmlNéhány perccel ezelőtt keresztelték meg Lajos herceget, Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermekét.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.