A munkahelyeken nemcsak a főnök lehet idegesítő, hanem az alkalmazottak, így te is. Főleg, ha elkövetsz egyet is az alábbi listából, melyben azokat az idegesítő viselkedéseket szedte össze a Huffingtonpost, amikkel biztosan a kollégák agyára mész.

Betegen mész dolgozniHősies tettnek tűnhet, de nem az. A kollégák biztosan nem fognak örülni, ha egész nap szipogsz, de nem is ez a legfőbb baj, hanem az, hogy betegen dolgozni menni nem egészséges sőt, veszélyes azokra nézve, akiknek esetleg gyengébb az immunrendszerük.
Büdös maradékot melegítesz a közös mikróbanBizony az irodai konyhában nem lehet mindent megtenni, amit otthon, így az erőteljesebb szagú ételek melegítése biztosan sokaknak nem fog tetszeni. A békesség kedvéért jobban jársz, ha nem hétköznap akarsz, mondjuk tonhalat enni.

Ezzekkel idegesítheted legjobban kollégáidatForrás: Shutterstock


NyalizásBár szemtől szembe ezt valószínűleg kevesen említik meg a nyalizónak, senki nem szereti azt a munkatársat, aki állandóan a főnöknek hízeleg. Előbb-utóbb kirekesztik és megutálják az ilyen kollégát a munkahelyen.
Túlharsogod a kollégákat, és folyton félbeszakítod őketAzok, akik szeretnek beszélni, gyakran nem veszik észre, mennyire elnyomják hangjukkal, vehemenciájukkal kollégáikat, pedig ez is egy olyan idegesítő tulajdonság, amit sokáig nem fognak tolerálni a munkahelyen.
Hangosan, személyes ügyekben telefonálsz a közös helyiségekbenBizony a személyes beszélgetés, főleg ha hangosan folyik a diskurzus, borzasztó idegesítő lehet. Hiszen egyrészt nem kíváncsiak a kollégák mások ügyeire, másrészt nagyon nehéz úgy koncentrálni, ha közben harsog valaki.