Kimentették a búvárok az összes barlangba szorult gyermeket Thaiföldön, azonban egy búvár a mentés során életét vesztette. Az eset Liptai Claudiát is megérintette, közösségi oldalán számolt be erről. 

Mint ismeretes: minden gyermeket kimentettek abból a thaiföldi barlangból, amelyben 9 nap után találták meg a bennrekedt gyerekfocicsapatot. Mindenkit épségben visszakaptak a szülei, ám egy búvár a mentés során életét vesztette. 

Az esettel a magyar sajtó is foglalkozott, Liptai Claudia műsorvezetőt is megérintette a történet, erről Instagram-oldalán számolt be. 

"Nagyon sokat gondoltam az elmúlt napokban a gyerekekre, a szüleikre, a hősökre, akik mindent kockáztattak azzal, hogy bementek a fiúkért. Arra a búvárra, aki az életét adta értük. Sokat sírtam, mert minden alkalommal eszembe jutottak a gyerekeim. Annyiszor bántjuk egymást azzal, hogy szívtelenek vagyunk és elidegenedett a világ. Én mégis hiszek benne, ahogy ez az eset is megmutatta, az emberek szeretetben születnek és a jó, az egymás iránti figyelem mindenkiben ott van. Hála ennek, a gyerekek épségben kikerültek. Csak a szeretet számít" - írta Liptai a bejegyzésében.