Várkonyi András lánya májusban hunyt el hosszú betegség után, a színész azonban még nem tudta feldolgozni gyermeke halálát. Dolgozik, mert az eltereli a figyelmét, de közben kérdéseket tesz fel magának, hogy vajon mindent megtett-e.

Várkonyi András családját májusban szörnyű tragédia érte: meghalt szeretett lányuk, Várkonyi Andrea. Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után távozott az élők sorából 39 évesen a színésznő. A Barátok közt Vili bácsija azóta sem tudta feldolgozni a történteket, de dolgozik, mert a munka eltereli a figyelmét. 

Várkonyi ANdráson a munka segítForrás: rtl.hu

"Annyira friss még ez a dolog, hogy egyáltalán nem ülepedett le bennem, nem nagyon tudok erről beszélni sem, mert saját magammal beszélgetek, megmondom őszintén, és kérdéseket teszek fel saját magamnak is, hogy én megtettem-e mindent, mit lehetett volna másként. Nem tisztázódott le még bennem" - mondta Várkonyi András az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Azt is elmondta, lánya sokkal fegyelmezettebb volt nála a színpadon. "Ő komolyan vette, halálosan komolyan vette ezt a pályát. Én azért, megmondom őszintén, lazább vagyok, nem mondom, hogy fegyelmezetlenebb, de nagyobb kanállal eszem a dolgokat. Mindig eszembe jut, ha valami olyasmi van, hogy ő vajon ehhez mit szólna" - idézi a Blikk a műsorban elhangzottakat.