A metszőfogak formája árulkodik a személyiségről

Forrás: Dreamstime -
személyiség forma metszőfog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fogak formája is árulkodó lehet, elsősorban a metszőfogak mondanak sokat arról, hogy milyen személyiség is vagy!

Azt már rengetegszer hallottuk, hogy az arcunk formája sok mindent elárul rólunk, de úgy tűnik, hogy testünk egyéb részei is sokat mondanak a személyiségünkről. Egy elmélet szerint a fogaink is ilyenek, elsősorban a metszőfogak formája lehet árulkodó.

A fogak árulkodnak! Forrás: Dreamstime

A négyzetes metszőfogak derűre, türelemre és pozitív jólétre utalnak, a pesszimista embereknek pedig általában oválisabb fogaik vannak. A szociális, beszédes és spontán embereknek pedig háromszög alakú a metszőfoguk – írja aBlikk.

Erre kattintanak a magyarok: pikáns történetek, érdekes történelem, sztárpárokhttp://www.life.hu/news/20180712-erre-kattintanak-a-magyarok-pikans-tortenetek-erdekes-tortenelem-sztarparok.htmlVégre kiderült, hogy mi érdekli a magyar olvasókat. Az interneten leginkább az erotika és az intimitás, a meghökkentő történelmi sztorik, valamint a hazai hírességek szerelmi kapcsolataira kattintanak. NewsThinkstockNémeth Lajos szerint megszűnik a változékony időjáráshttp://www.life.hu/news/20180712-nemeth-lajos-szerint-megszunik-a-valtozekony-idojaras.htmlSokan unják már az utóbbi napok-hetek változékony időjárását, de legfőképpen a nyaralók. Németh Lajos meteorológus, most mindenkit megnyugtat: jön a jó idő. News--Milyen az arcformád? Ilyen a személyiségedhttp://www.life.hu/news/20180712-milyen-az-arcformad-ilyen-a-szemelyiseged.htmlTudtad, hogy az arcformád alapján meg lehet állapítani, milyen a személyiséged! Tudj meg magadról mindent! NewsOrigoFoci vb: Itt vannak az elsodort fotós, Yuri Cortez képeihttp://www.life.hu/news/20180712-yuri-cortezt-az-afp-mexico-fotosat-sodortak-el-a-horvat-golnal.htmlMár látható néhány annak a fotósnak a képeiből, akit a horvátok elsodortak a gólöröm pillanatában. A játékosok Mario Mandzukic vb-döntőbe jutást jelentő találata után temették maguk alá Yuri Cortezt, az AFP Mexico fotósát, aki persze végigkattintgatta az esetet. News--Foci vb: Elképesztő horvát győzelem, Anglia gyászbanhttp://www.life.hu/news/20180711-elkepeszto-horvat-gyozelem-es-angliai-vereseg-a-fociveben.htmlHorvátország 2-1-re megverte Angliát: Luka Modric csapata a hosszabbításban szerzett góljával jutott be a 2018-as labdarúgó-világbajnokság döntőjébe. Anglia összetört, Horvátország viszont a mennyekben jár. Lássuk mindezt képekben! News--Foci vb: Hihetetlen, megbüntette Angliát a FIFAhttp://www.life.hu/news/20180711-megbuntette-angliat-es-uruguayt-a-fifa.htmlAnglia és Uruguay is szabályt szegett, ezért megbüntette őket a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség. Korábban a horvát szövetséget is megrövidítették közel 20 millió forinttal. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.