személyiség arcelemzés arcforma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudtad, hogy az arcformád alapján meg lehet állapítani, milyen a személyiséged! Tudj meg magadról mindent!

Ha szeretnéd tudni, milyen is vagy valójában, olvasd el, mit árul el rólad az arcformád.

Szívalakú fejforma:

Már a nevében is benne van, ha ilyen az arcformád, nagyon szerethető és szeretni tudó személyiség vagy. Szeretsz beszélgetni és könnyen is teremtesz kapcsolatot másokkal. Ha szív alakú az arcod, kiváló színész lehet belőled, de az élet bármely területén képes vagy megragadni a körülötted lévők figyelmét.

Forrás: Shutterstock

Ovális arcforma:

Ha ovális formájú az arcod, akkor te az élet minden területén a harmóniára törekszel, legyen az magánélet vagy munka, szereted, ha minden balance-ban van körülötted. Ha ilyen arcformád van, tudnod kell, neked van a legtökéletesebb arcod, ami erőt és magabiztosságot sugároz. Nem csak sugárzod ezt, de valóban magabiztos és megfontolt vagy.

Forrás: Shutterstock

Kerek arcforma:

Hullámzó hangulat és az érzelmek elfolytása jellenző erre az arcformára. Mély érzésű vagy, bár ez sokszor nem látszik rajtad. Képes vagy hidegvérrel reagálni minden helyzetre.

Forrás: Shutterstock

Háromszög arc:

Vicces, vidám és jó humorú ember vagy, ha kerek az arcod. Romantikus vagy és érzelmes, ám rendkívül féltékeny is.

Forrás: Shutterstock

Hosszúkás arc:

Te aztán egy igazi provokátor vagy, aki nem tűri a hazugságot és az igazságtalanságot. Konzervatív személyiség vagy, aki nem szereti az újításokat és az újdonságokat.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.