"Ez volt az első nehéz szakításom, mert most egy igazán jó embernek kellett a szemébe mondanom, hogy a jövőmet nem vele képzelem el. Szépen váltunk el, amire korábban nem mindig volt példa" - nyilatkozta Orosz Barbara a Blikknek.

 

 
Orosz Barbara pár napja kotyogta ki egy reggeli műsorban, hogy vége lett komoly kapcsolatának, de már meg is van az új kiszemeltje, akivel boldog lehet. Most bővebben mesélt arról, hogy hogyan, miért történt a szakítás.

"Az elmúlt tíz évben csak három komoly kapcsolatom volt, és nem feltétlenül én szabtam meg a végét. Általában jött egy erősnek és határozottnak tűnő férfi, aki elrabolt. Amikor megérzem valakivel kapcsolatban, akár egy szempillantásból, hogy egyszerűen dolgom van vele, nem hezitálok, belevágok. Nem hiszek a véletlenekben. Most úgy érzem, új szakasz kezdődött az életemben. Egészen más energiák tombolnak bennem. Lassan ismerkedem. Már nem fogadom el azt, aki csak úgy elém toppan, szeretném megismerni, hogy tudjam, passzol-e hozzám. Nem adok több időt olyan kapcsolatoknak, amelyek megannyi kompromisszummal terheltek. Nem rohanok, élvezem az életemet, nyitott vagyok egy új szerelemre, és pontosan tudom, hogy egy igazi, karizmatikus, erős alfahímre vágyom. Talán mert születésem óta ilyen férfiak vettek körül. Sokan tartanak kemény, maximalista, karrierista nőnek. Igazából az is vagyok. Meg még annyi minden más. Büszkévé tesz mindaz, amit elértem, de mindig csak a következő cél mozgat, nyughatatlanság, alkotói hév munkál bennem minden területen, amibe csak belefogok. Azt is be kellett látnom, egy magát erősnek mutató férfi egy idő után kevésnek érezheti magát mellettem. Kedves, megértő nő vagyok, de tartok valahol az életemben, és ezért nem akarom rosszul érezni magam. Sokan akartak megtartani béklyóval, pedig csak akkor maradok, ha megkapom azt a szabadságot, amiben komfortosan érzem magam. Akkor szuper társ vagyok" - mesélte a lapnak a Tűsarok 38 éves háziasszonya, akinek óriási harcai vannak a szüleivel, ugyanis ők már unokáznának. Hozzátette, minden eddig párjának volt gyermeke, a 2 évestől a 22 évesig, de mivel empatikus személyiségnek vallja magát, hamar megtalálta mindegyikükkel a közös hangot.