Tűzoltók lopták el a szülők telefonjait a strandon, figyelmeztetni akartak

Forrás: Pixabay/Tero Vesalainen -
strand tűzoltó baleset telefon lopás figyelmeztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Svéd tűzoltók készítették azt a videót, melyben a strandon ücsörgő szülők telefonjait lopták el azért, hogy észrevegyék, gyermekük a vízben játszik. A felvétel balesetmegelőzés céljából készült, már több ezren látták. 

A Newsner cikkezett arról a videóról, melyet svéd tűzoltók készítettek azért, hogy felhívják a szülők figyemlét arra, mennyire veszélyes, ha a strandon a telefonjukkal vannak elfoglalva.

Egyre több baleset történik ugyanis az okostelefonok miatt, pontosabban azért, hogy egy percre sem vagyunk képesek letenni őket. A tűzoltók is erre összpontosítottak videójukban, melyet már több ezren láttak. Kikapták a szülők kezéből a kütyüket, majd rámutattak gyermekükre, aki a szülők tudtán kívül játszott a vízben. Remélik, hogy minél többekhez eljut majd a figyelmeztetés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.