Az már szinte senki előtt nem titok, hogy Hosszú Katinka és edző-férje, Shane Tusup elválnak. Az úszónő egyre több mosolygós fotót osztott meg közösségi oldalán, melyből rajongói úgy gondolhatták: sugárzik a boldogságtól. Ezt most megcáfolta. 

Jelenleg Amerikában edz Hosszú Katinka, aki elválik edző-férjétől, Shane Tusuptól. Közösségi oldalára olyan képeket tölt fel, melyeken boldogan mosolyog, így rajongói azt gondolhatták, már túl is tette magát a történteken. 

Ám a Marie Claire-nek adott interjújában ezt megcáfolta. A cikket a Bors szemlézte. 

"Gubbaszthatnék otthon, sírhatnék, milyen rossz nekem, de inkább az érem másik oldalát nézem. Az ember megerősödik, és nagyon sokat tanul magáról. De azért azt senki ne higgye, hogy már minden rendben van, csak próbálok a nehézségek ellenére is a fejlődésre koncentrálni" - mondta a lapnak az úszónő. Hozzátette: nagyon nehéz belátnia, hogy házassága nem egy életre szólt. 

Hosszú Katinkának nehéz elhinni, hogy a házassága nem örökre szóltForrás: DPPI/Stephane Kempinaire

"Ilyenkor kérdőjelez meg az ember mindent, mert ha ez nem volt igaz, akkor vajon miben lehet bízni az életben?" - nyilatkozta Hosszú Katinka, aki azt is elárulta, hogy pszichológia végzettsége még inkább megnehezíti a dolgát, hiszen egyből tudni szeretné mit érez, és próbálja a másik embert is megfejteni.