Az elnökök megkapják az ufókról szóló jelentéseket

"Forrás: AFP -
Oroszország Medvegyev UFO Dmitrij Anatoljevics Medvegyev jelentés földönkívüli elnök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekkel ezelőtt készült egy orosz dokumentumfilm Men in black címmel, amely nem az amerikai film orosz változata, hanem állítólag egy hiteles bemutatása az UFO-kérdésnek. 

Magyarországon is rengetegen látták a Men in black című amerikai filmet, mely azt szeretné bemutatni, hogyan küzdenek a titkos ügynökök a bolygónkon élő földönkívüliekkel. Ez ugyan nem, de állítólag az ugyanezzel a címmel készült orosz dokumentumfilm hiteles bemutatása annak, hogy valóban élnek UFO-k közöttünk.

A Bors cikke szerint Dmitrij Anatoljevics Medvegyev elnök említette ezt egy riporternek még 2012-ben. Adáson kívül is válaszolt az újságíró kérdésére, amikor azt hitte, hogy a kamerák és a mikrofon már ki vannak kapcsolva. Akkor a riporter a következőt kérdezte tőle: "Az elnök megkapja a földönkívüliekről szóló titkos információkat az orosz nukleáris kódokat tartalmazó táskával együtt?"

Men in black Will Smith-szel "Forrás: AFP

Medvegyev pedig a következőképpen felelt: "A nukleáris indítókódokkal együtt az elnöknél vannak a Top secret dossziék is. Ezekben minden benne van a bolygónkat látogató idegenekről. Ezeket a jelentéseket az a titkosügynökség készíti, amelyik az országunkban tartózkodó földönkívüliek feletti ellenőrzést végzi. Az elnöki ciklus végén két mappát, és a nukleáris indítókódokat tartalmazó kis bőröndöt megkapta az új elnök. De sokkal részletesebb információkat kaphat, ha megnézi a Men In Black című dokumentumfilmet!"

A film egyébként számos UFO-kkal kapcsolatos esetet feltár, sőt az is kiderül, hogy a hidegháború alatt jelentősen megnőtt az földöníkvüliek látogatásának száma. Nem tudni, hogy az elnök viccnek szánta-e a nyilatkozatát, állítólag igen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.