Chrissy Teigen megmutatta hatalmas melleit: fotó

Forrás: Valeire Macon / AFP -
mell Chrissy Teigen szoptatás nagy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chrissy Teigen májusban adott életet második gyermekének, és mivel szoptat, a mellet hatalmasok: előtérbe is helyezte őket legutóbbi Instagram-videójában.

Chrissy Teigen mindig szívesen mutogatta testét, még akkor is, amikor éppen nem a legtökéletesebben nézett ki. Rajongóival a szülés utáni állapotát is megosztotta, most pedig óriásira duzzadt melleiről posztolt. Bár nem éppen az volt a lényeg, hogy megmutassa, a szoptatástól még mindig hatalmasak a keblei, nem lehetett nem észrevenni. John Legend ölében ülve azon mulatott Instagram-videójában, hogy nem tudja összegombolni a felsőjét.

Chrissy Teigen megmutatta hatalmas melleit Forrás: Instagram/Chrissy Teigen
Palvin Barbi karrierjéről és szerelmi életéről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20180716-palvin-barbi-modell-karrierjerol-es-szerelmi-eleterol-meselt.htmlPalvin Barbi őszintén vallott karrierjéről és magánéletéről. Kiderült, hogy öt éve szingliként él. TV + Sztárok--Sarola hercegnő úgy néz ki, ahogy Diana ennyi idősen: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-sarola-hercegno-ugy-nez-ki-ahogy-diana-ennyi-idosen.htmlHihetetlenül hasonlít Sarolta hercegnő Dianára, legalábbis a rajongók szerint. TV + Sztárok--Ambrus Attilát ittas vezetés miatt fogják gyanúsítottként kihallgatni a rendőrökhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-ambrus-attilat-ittas-vezetes-miatt-fogjak-gyanusitottkent-kihallgatni-a-rendorok.htmlAmbrus Attilának megint dolga akadt a rendőrséggel, és gyanúsítottként hallgatják ki. Ittas vezetés miatt kell felelnie. TV + Sztárok--Károly herceg nem nézi jó szemmel Meghan Markle költekezéséthttp://www.life.hu/sztarok/20180716-karoly-herceg-nem-nezi-jo-szemmel-meghan-markle-koltekezeset-ruha.htmlA hírek szerint nagyon nem tetszik Károly hercegnek Meghan Markle költekezése. Az újdonsült hercegné túl drága ruhákban jár. TV + Sztárok--Íme, Lajos herceg hivatalos keresztelői fotóihttp://www.life.hu/sztarok/20180716-ime-lajos-herceg-hivatalos-kereszteloi-fotoi.htmlJúlius elején keresztelték meg Katalin és Vilmos harmadik gyermekét, Lajos herceget. Az eseményen készült hivatalos portrékat nemrég tette közzé a királyi család: csodálatosak. TV + Sztárok--Rúzsa Magdival sem interjút készíteni, sem fotózkodni nem lehetett az EFOTT utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-ruzsa-magdival-sem-interjut-kesziteni-sem-fotozkodni-nem-lehetett-az-efott-utan.htmlRúzsa Magdinak az idei EFOTT volt az egyik utolsó Budapest környéki fellépése 2020-ig. Ki is tett magáért az énekesnő, hatalmas bulit csapott, de nem érintkezett a rajongókkal, és interjút sem adott. A koncert után egy sötétített ablakú kisbuszban sietve el is hagyta a fesztivált.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.