Sámán segítségével esett teherbe Ördög Nóra: súlyos pénzeket fizetett

Forrás: instagram.com/ordognora/ -
terhesség sámán teherbeesés Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több tízezret fizetett ki Nánási Pál és Ördög Nóra, hogy végre gyerekük lehessen. A csodatévő sámán segítségét is kérték, aki azt ígérte, hogy a műsorvezető három hónapon belül állapotos lesz.

Ördög Nóra és Nánási Pál saját rádióműsorában beszélt azokról az időkről, amikor kétségbeesetten vágytak egy gyermekre, de a baba csak nem akart megérkezni. A végsőkig elmentek a cél érdekében, még egy sámán segítségét is kérték, hátha a földöntúli erők is nekik dolgoznak majd.

Ördög Nóra és Nánási Pál sámán segítségét is kérték, hogy gyermekük születhessen Forrás: instagram.com/ordognora/

"Mindenkinek meg kell találni szerintem azt az alternatív kapaszkodót is, amiben hinni tud. Én azt hiszem, ebben is elmentem a végsőkig, vagy hát mi, mert ez is közös utazás volt, a saját komfortzónámon kívül. Nem vagyok különösebben ezoterikus beállítottságú lány, de azt gondoltam: nem tehetem meg, nem lehetek annyira pökhendi, hogy azt gondoljam, tudok én mindent a világról. (...) Valamilyen elképesztő sámán-guru-istenkirály gyógyító, külföldi Magyarországra látogatott. Volt valamilyen könyvbemutatója, és akkor ismerősön keresztül sikerült – súlyos tízezrekért, nyilván nem ingyen – egy privát találkozót kieszközölni, és, hát az volt az ígéret: ő aztán mindenkinek gyereket csinál három hónapon belül. Nem mertem nemet mondani, nehogy megbüntessenek az égiek" - mesélte Nóri, aki ezt is elárulta, hogy a "kezelés" természetesen nem vált be, Mici, a házaspár első gyermeke jó két évre rá fogant.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.