Több tízezret fizetett ki Nánási Pál és Ördög Nóra, hogy végre gyerekük lehessen. A csodatévő sámán segítségét is kérték, aki azt ígérte, hogy a műsorvezető három hónapon belül állapotos lesz.

Ördög Nóra és Nánási Pál saját rádióműsorában beszélt azokról az időkről, amikor kétségbeesetten vágytak egy gyermekre, de a baba csak nem akart megérkezni. A végsőkig elmentek a cél érdekében, még egy sámán segítségét is kérték, hátha a földöntúli erők is nekik dolgoznak majd.

Ördög Nóra és Nánási Pál sámán segítségét is kérték, hogy gyermekük születhessenForrás: instagram.com/ordognora/

"Mindenkinek meg kell találni szerintem azt az alternatív kapaszkodót is, amiben hinni tud. Én azt hiszem, ebben is elmentem a végsőkig, vagy hát mi, mert ez is közös utazás volt, a saját komfortzónámon kívül. Nem vagyok különösebben ezoterikus beállítottságú lány, de azt gondoltam: nem tehetem meg, nem lehetek annyira pökhendi, hogy azt gondoljam, tudok én mindent a világról. (...) Valamilyen elképesztő sámán-guru-istenkirály gyógyító, külföldi Magyarországra látogatott. Volt valamilyen könyvbemutatója, és akkor ismerősön keresztül sikerült – súlyos tízezrekért, nyilván nem ingyen – egy privát találkozót kieszközölni, és, hát az volt az ígéret: ő aztán mindenkinek gyereket csinál három hónapon belül. Nem mertem nemet mondani, nehogy megbüntessenek az égiek" - mesélte Nóri, aki ezt is elárulta, hogy a "kezelés" természetesen nem vált be, Mici, a házaspár első gyermeke jó két évre rá fogant.