Újra rátalált a szerelem a Kerozin frontemberére, Axelre, de új kedvesének édesapja nem nézi jó szemmel a kapcsolatot. Az énekes és apósjelöltje nemrég még az utcán is összeverekedett.

Tavaly összeköltözött 28 éves szerelmével a Kerozin énekese, Axel, a kapcsolatnak azonban egyáltalán nem örülnek a lány szülei. A köztük lévő ellentét odáig fajult, hogy nemrég még az utcán is összeverekedtek. A 43 esztendős énekes épp párját várta Debrecenben az autójában, amikor az apósjelölt hirtelen ott termett és elkezdte őt ütlegelni.

Tudtam, nem üthetek vissza, de azt sem akartam, hogy megverjen. Alacsonyabb nálam, így a fejemet célzó ütések elől elhajoltam, de a combom most is sajog a rúgásaitól és a hasam is fáj, akkora gyomrost kaptam" – mesélte a Blikknek Axel.

Az énekes ezután gyorsan beszaladt a közeli cukrászdába és onnan hívta a rendőrséget. A lány apja, akit állítólag a felesége hergelt, közben továbbra is azt kiabálta neki, hogy „megöllek".

A barátnő a szörnyű jelenetet videóra is vette a telefonjával. A lapnak elmondta, nem tudja, mitévő legyen, hiszen párját és szüleit is szereti.

A felvételt ide kattintva nézheted meg!