Pintér Tibor szerelme, Frida végifeszengte első élő interjúját

Forrás: FEM3 Café -
interjú Rubos Friderika összeköltözés Pintér Tibor élő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor és szerelme, Frida először szerepeltek élő műsorban közösen, de úgy tűnt, a lány nem nagyon élvezte. 

Pintér Tibor és fiatal szerelme, Rubos Friderika közösen jelentették be a FEM3 reggeli adásában, hogy új szintre lépett a kapcsolatuk, vagyis összeköltöztek. Elmesélték, hogy reggelente sokszor összevesznek, ettől azonban még csodásan működik a kapcsolatuk.

Pintér Tibor szerelme, Frida végifeszengte első élő interjúját Forrás: FEM3 Café

Pintér Tibor kedélyesen elbeszélgetett Joshi Bharattal és Berki Krisztiánnal, szerelme, Frida azonban nem élevezte annyira az interjút, látszott rajta, annak örül, ha nem kérdezik.

Motorbalesete után először készültek fotók George Clooneyrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180717-motorbalesete-utan-eloszor-keszultek-fotok-george-clooneyrol-roma.htmlMotorbalesete után először készültek fotók George Clooney-ról. TV + Sztárok--Csókot váltott a vörös szőnyegen Cher és Meryl Streep: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180717-csokot-valtott-a-voros-szonyegen-cher-es-meryl-streep.htmlLondonban bemutatták a Mamma Mia című film második részét, a premier legforróbb pillanata pedig kétségtelenül Cherhez és Meryl Streephez kötőtik, akik forró csókot váltottak a vörös szőnyegen. TV + Sztárok--Apósjelöltje támadt rá a Kerozin énekesére, Axelrehttp://www.life.hu/sztarok/20180717-aposjeloltje-tamadt-ra-a-kerozin-enekesnere-axelre.htmlÚjra rátalált a szerelem a Kerozin frontemberére, Axelre, de új kedvesének édesapja nem nézi jó szemmel a kapcsolatot. Az énekes és apósjelöltje nemrég még az utcán is összeverekedett. TV + SztárokOrigoDemi Moore melltartó nélkül jelent meg egy tévéműsorban: fotók (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180717-demi-moore-melltarto-nelkul-jelent-meg-egy-tevemusorban.htmlDemi Moore is részt vett volt férje, Bruce Willis szívatásában a Comedy Central Roast című műsorában. Tette mindezt melltartó nélkül! TV + Sztárok--Liptai Claudia mesés rózsacsokrot kapott születésnapjára férjétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180717-liptai-claudia-meses-rozsacsokrot-kapott-szuletesnapjara-ferjetol.htmlPataki Ádám még Amerikában is igyekszik meglepni Liptai Claudiát születésnapja alkalmából: gyönyörű rózsacsokorral ajándékozta meg. TV + SztárokOrigoExtra fotót osztott meg a palota a kis Lajos hercegrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-extra-fotot-osztott-meg-a-palota-a-kis-lajos-hercegrol-katalin-hercegne.htmlA királyi család egy extra fotóval kedveskedett az alattvalóknak: egy különleges felvételt osztottak meg a kis Lajos hercegről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.