A napokban lesz 15 éve annak, hogy Cserháti Zsuzsa távozott az élők sorából, ám még ma sincs a csodálatos hangú énekesnőnek sírköve. Kiderült, hogy miért.

Már lassan 15 éve annak, hogy Cserháti Zsuzsa távozott, de az énekesnő sírköve még mindig nem készült el. Csupán egy egyszerű fejfa jelzi, hol nyugszik a hihetetlen tehetség, most az is kiderült, hogy miért ilyen puritán az énekesnő nyughelye: nem szerette volna, hogy egy mázsás sírkő legyen a porhüvelye felett. Ettől függetlenül a sírhelye gyönyörű!

Cserháti Zsuzsa nem akart mázsás sírkövetForrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"Bár évente többször kimegyek a temetőbe, mégsem mondhatom azt, hogy egy rendszeresen temetőbe járó ember lennék. Éppen ezért számomra is hatalmas meglepetés édesanyám gyönyörűen ápolt sírja. Nem is tudom, hogy kinek köszönhetem ezt, hiszen közeli hozzátartozó rajtam kívül nem is él Magyarországon" - mondta a Blikk Rúzsnak Cserháti Zsuzsa fia, Krisztián. A rajongók tehát ápolják az énekesnő sírját, akinek két kisunokája egyelőre még nem látogatta meg a nyughelyet. "Kicsik még a lányaink, így nem értenék a dolgot, de természetesen, ahogy nagyobbak lesznek, ők is jönnek majd velem a temetőbe a nagymamájuk sírjához" - tette hozzá Krisztián.

Cserháti Zsuzsa sírjaForrás: Wikipedia/Dr. Varga József