Megszólalt az RTL Klub és Nagy Ervin Ubrankovics Júlia kirúgásáról: nem voltak elégedettek vele

Forrás: RTL Klub -
Nagy Ervin A Tanár (sorozat) kirúgás Ubrankovics Júlia RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Távozik A Tanár című sorozatból a Klaudiát alakító színásznő, Ubrankovics Júlia. Meglepte az alkotók döntése, hiszen úgy tudta, elégedettek vele, ám most kiderült, hogy nem voltak azok. A sorozat másik főszereplője, Nagy Ervin sem tudott együtt dolgozni a színésznővel. 

Ubrankovics Júliától váratlanul megvált az RTL Klub, a továbbiakban nem tartanak igényt A Tanár című sorozatban Klaudiát alakító színésznő munkájára.

Júlia azt nyilatkozta, nem fair az, amit vele csináltak, hiszen tudomása szerint meg voltak elégedve a munkájával,

részt vett a következő évad promóciós munkáiban, és a jövőbeni forgatások miatt nem vállalt munkát máshol. Most azonban kiderült, hogy valójában nem voltak megelégedve az alakításával és Nagy Ervin sem tudott együtt dolgozni vele.

Ubrankovics Júliával nem voltak megelégedve Forrás: RTL Klub

Egyéves szerződést kötöttünk a színésznővel, ami lejárt, a benne foglalt opciókkal nem éltünk, a promócióban való részvételt pedig a színésznő szerződésben vállalta, ez a munka része, nem szívesség" – mondta a Blikknek Herman Pierre, az RTL Klub drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatója.

Júliát tiszteljük, de arra jöttünk rá, hogy ez a szerep nem neki való, nem voltunk megelégedve a teljesítményével.

Nagy Ervin sem tudott együtt dolgozni vele Forrás: AFP
Trokán Nóra kap helyette szerepet Fotó: Polyák Attila/Origo

Az is kiderült, ki lép majd Ubrankovics Júlia helyére. Ugyan, ez nem klasszikus váltás lesz, mert a színésznő karakterét teljesen kiírják a sorozatból. Trokán Nórának kell majd egy másik szerepben betölteni a helyét. "Nóra csodálatos színésznő, és nem utolsó szempont, hogy Ervin is szívesen dolgozik vele, hiszen az övék bevált páros" - mondta Herman Pierre.

Ismeretlen férfival kapták lencsevégre Nádai Anikót: nem tagadta, hogy újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20180717-ismeretlen-ferfival-kaptak-lencsevegre-nadai-anikot-nem-tagadta-hogy-ujra-szerelmes.htmlNádai Anikónak az elmúlt években nem volt szerencséje a szerelemmel, de úgy tűnik, újra megtalálta a boldogságot: lebukott egy ismeretlen férfival. TV + SztárokOrigoAz Attraction Látványszínház produkciója lett a a Britain's Got Talent legjobbjahttp://www.life.hu/sztarok/20180718-az-attraction-latvanyszinhaz-produkcioja-lett-a-a-britain-s-got-talent-legjobbja.htmlHatalmas sikert ért el az Attraction Látványszínház: az ő produkciójukat választották minden idők legjobbjának a Britain's Got Talent műsorában. TV + SztárokOrigoMel B, a Spice Girls egykori tagja még mindig szexihttp://www.life.hu/sztarok/20180717-mel-b-a-spice-girls-egykori-tagja-meg-mindig-szexi.htmlMostanában nem lehetett hallani a Spice Girls együttes egykori tagjáról, Melanie Brownról, azaz Mel B-ről. Friss fotóját lesifotósok készítették, látszik, hogy még mindig remekül néz ki. TV + Sztárok--Így rázta Michelle Obama Beyoncé koncertjén: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180717-igy-razta-michelle-obama-beyonce-koncertjen.htmlBeyoncé koncertjén villantotta meg tánctudását az egykori first lady, Michelle Obama. TV + Sztárok--Brad Pitt éveket fiatalodott, új filmje forgatásán láttákhttp://www.life.hu/sztarok/20180717-brad-pitt-eveket-fiatalodott-uj-filmje-forgatasan-lattak.htmlÚgy tűnik, Brad Pitt remek formában van. Új filmje kedvéért haját is megnövesztette, éveket fiatalodott. TV + Sztárok--Így turbékolt a premieren Pierce Brosnan és feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20180717-igy-turbekolt-pierce-brosnan-es-felesege.htmlPierce Brosnan feleségével, Keely Shaye Smith-szel jelent meg a Mamma Mia! 2 londoni premierjén. A pár láthatóan a mai napig odavan egymásért. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.