A hétvégén is folytatódik a változékony idő

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Ralf Hirschberger -
hétvége időjárás változékony idő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén is változékony lesz az idő: napsütésre, de záporokra, zivatarokra is számítani lehet. A maximumok jellemzően 30 fok körül alakulnak, de vasárnap többfelé a 25 fokot sem éri el a hőmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.

Pénteken napos idő várható. A keleti vidékeken fordulhat elő szórványosan zápor, zivatar, néhol esetleg felhőszakadás. A szél a Dunántúlon, valamint zivatarok környezetében lehet erős. A legalacsonyabb hőmérséklet 14-20, a legmagasabb 26-31 között alakul.

Szombaton is jellemzően napos lesz az idő, napközben csak helyenként lehet zápor, egy-egy zivatar. Estefelé viszont a Dunántúlon már több lehet a felhő, és nagyobb számban alakul ki zápor, zivatar. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, szélerősödés csak zivatar környezetében lehet. A leghidegebb órákban 14-19 fok lehet. Napközben 28-32 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap többnyire csak rövid időszakokra süthet ki a nap. Többfelé várható zápor, zivatar. Csak zivatar környezetében erősödhet meg a szél. A minimumhőmérséklet 15-20, a maximumhőmérséklet 23-30 fok között alakul - olvasható az előrejelzésben.

Összeházasodott Polyák Lilla és Gömöri András Mátéhttp://www.life.hu/sztarok/20180719-osszehazasodott-polyak-lilla-es-gomori-andras-mate-eskuvo.htmlA legnagyobb titokban összeházasodott Polyák Lilla és 16 évvel fiatalabb kedvese, Gömöri András Máté. TV + SztárokOrigoCandice Swanepoel megmutatta szülés utáni testét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180719-candice-swanepoel-megmutatta-szules-utani-testet.htmlCandice Swanepoel modell egy hónappal ezelőtt adott életet második gyermekének, de máris úgy néz ki, mint egy bombázó! TV + Sztárok--Kamilla hercegnének születésnapján szóltak be Diana rajongóihttp://www.life.hu/sztarok/20180719-kamilla-hercegnenek-szuletesnapjan-szoltak-be-diana-rajongoi.htmlKamilla hercegné megünnepelte születésnapját, ám Diana rajongói nem felejtenek, Nem hagyták, hogy békében ünnepeljen Károly felesége. TV + Sztárok--Hódi Pamela az interneten szólt be Mazsinakhttp://www.life.hu/sztarok/20180719-hodi-pamela-az-interneten-szolt-be-mazsinak-katona-renata.htmlNyilvános adok-kapok zajlik az interneten Hódi Pamela és Berki Krisztián új párja, Katona Renáta között. TV + Sztárok--Törőcsik Mari újra színpadra állna, erősnek érzi magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180719-torocsik-mari-ujra-szinpadra-allna-erosnek-erzi-magat.htmlNem utoljára nyilatkozott Törőcsik Mari és a színpadra is vissza szeretne térni. Újra megszólalt állapotáról a színésznő. TV + Sztárok--Nagy Alekosz meztelnül mutatta meg, alkalmas lenne egy szerepre az új Terminátor-filmbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180719-nagy-alekosz-meztelnul-mutatta-meg-alkalmas-lenne-egy-szerepre-az-uj-terminatorfilmben.htmlAlekosz ismét felhívta magára a figyelmet, méghozzá egy meztelen fotóval és azzal, hogy szerepelni szeretne az új Terminátorban.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.