A Balaton Sound idején röppent fel a hír, hogy Zsidró Tamás mesterfodrász és Dobó Kata színésznő szakítottak. Tamást a fesztiválon egy ismeretelen, barna hajú nővel látták szórakozni. A szakításukkal kapcsolatos hírekre most elször reagált a pár a Story magazinnak.

Az utóbbi hetekben nagyon úgy tűnt, hogy Tamás és Kata távolodnak egymástól. Katának rengeteg volt a munkája, aludni is alig volt ideje, aztán Tamás nyaralni ment, egyedül. Végül jött a Balaton Sound, ahogy egy ismeretlen, barna hajú nővel szórakozott. Ezért most a Story magazinnak elmondták, hányadán is állnak egymással.

Dobó Kata és Zsidró Tamás reagált a szakításukról szóló hírekreForrás: Instagram/Dobó Kata

"Azon a héten velem volt Szofi, és végre volt egy kis időnk egymásra. Olyan éhes voltam rá, olyan régen töltöttünk már együtt minőségi időt, hogy nem lett volna az a pénz, amiért újra rábízzam a nagyszülőkre, és elmenjek bulizni. Tamást viszont elküldtem, érezze jól magát, rá is ráfér a kikapcsolódás. Ennek aztán az lett a vége, hogy magyarázkodhattunk. (...) Nagyon kellemetlen, amikor rokonok és barátok hívnak fel sajnálkozva, hogy jól vagy, Kata?" - mesélte a színésznő a magazinnak. Azt állítja, a kötelék olyan erős köztük Tamással, amire korábban még nem volt példa az életében: "Tamással annyira erős társai és támaszai vagyunk egymásnak, amit nem tapasztaltam korábban."