Veresegyházán zaklatott egy férfi egy kiskorú lányt

Forrás: Thinkstock -
kiskorú Veresegyház szatír zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veresegyházán több mint egy hete erőszakoltak meg egy nőt, most pedig egy kiskorú lányt zaklattak szinte ugyanott.

Veresegyházán múlt hétfőn egy 23 éves nőt erőszakoltak meg a vasútállomás mellett: leütötték hátulról, majd ruha nélkül ébredt. Néhány percnyire onnan pedig nemrég egy kiskorú lányt zaklatott egy férfi: önkielégítést végzett előtte. Az áldozat a Borsnak számolt be az esetről.

Veresegyházán megint zaklatás történt - Képünk illusztráció "Forrás: Thinkstock "

Hihetetlenül hangzik, de egy darab ruha sem volt rajta"

Időjárás: hőség és eső is lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20180720-idojaras-hoseg-es-eso-is-lesz-a-hetvegen.htmlAz biztos, hogy ez a hét nem a legkellemesebb nyári időt hozta magával, és sajnos ez a hatás még hétvégén sem múlik el teljesen. Azért lesz minek örülnünk is. NewsOrigoLezuhant a színpadra egy akrobata házaspár női tagja a Got Talentbenhttp://www.life.hu/news/20180720-lezuhant-a-szinpadra-egy-akrobata-hazaspar-noi-tagja-a-got-talentben.htmlEgy akrobata házaspár varázsolta el és borzongatta mutatványával a Got Talent zsűrijét, a végén azonban drámai lett a hangulat: az akrobata nő leesett a színpadra. NewsOrigoHátborzongató dolgot tapasztalt a szellemvadász: videóhttp://www.life.hu/news/20180719-hatborzongato-dolgot-tapasztalt-a-szellemvadasz.htmlLee Kirkland tapasztalt szellemvadásznak vallja magát, ám mostani felfedezése még őt is megdöbbentette. Látott ugyanis egy triciklit, ami magától mozgott. NewsThinkstockSajtótájékoztatót tartott a barlangba rekedt focicsapathttp://www.life.hu/news/20180719-sajtotajekoztatot-tartott-a-barlangba-rekedt-focicsapat.htmlMind a 12 tagja és az edzője is megmenekült annak a gyerekfocicsapatnak, akik napokra egy thaiföldi barlangban rekedtek. Egy búvár meghalt a mentésüknél, a csapat egyik tagja sírva mondott neki köszönetet. News--Hamarosan itt a parlagfűszezon, allergiásoknak és földtulajdonosoknak is vigyázni kellhttp://www.life.hu/news/20180719-hamarosan-itt-a-parlagfuszezon-allergiasoknak-es-foldtulajdonosoknak-is-vigyazni-kell.htmlMár jelen van a pollen a levegőben, így egyre inkább vigyáznia kell azoknak, akik allergiásak a parlagfűre. Azonban nemcsak nekik, hanem azoknak is, akiknek van mit irtani a kertjükben. NewsThinkstockKülönböző országokban más-más börtöncella várja az elítéltekethttp://www.life.hu/news/20180719-kulonbozo-orszagokban-masmas-bortoncella-varja-az-elitelteket.htmlNemcsak abban különböznek a világ országai a bűnözés szempontjából, hogy hányan és milyen súlyos bűncselekményeket követnek el, hanem abban is, hogy milyen cellában várják a rabok a szabadulást. Érdekes összehasoníltani őket, hiszen döbbenetes különbségeket láthatunk. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.