Egy éve dobta el magától az életet a Linkin Park énekese, Chester Bennington: a banda tagjai szívszorító sorokkal emlékeztek meg barátjukról. 

Chester Bennington, a Linkin Park énekese egy éve, 2017. július 20-án vetett véget az életének. Halálát mindenki mély megdöbbenéssel fogadta, családja, barátai és a zenekar tagjai a mai napig nem tudták feldolgozni a tragédiát. Halálának évfordulóján a banda meg is emlékezett a néhai énekesről.

Egy éve már nincs köztünk a Linkin Park énekeseForrás: AFP/NurPhoto/Avalon/Julie Edwards

„Egy éve már, hogy elmentél – a bánat, a szívfájdalom, az elutasítás és elfogadás szürreális körforgása volt. Mégis úgy tűnik, mintha közel lennél, körül vagyunk véve az emlékeddel és a fényeddel. Egyedülálló személyed kitörölhetetlen nyomot hagyott a szívünkben" – írták, hozzátéve, nagyon hálásak azért, hogy ismerhették Chestert. Az együttes mellett a basszusgitáros külön is megemlékezett az énekesről.

„Chester, az elmúlt egy évben nem telt el úgy nap, hogy ne gondoltam volna rád. Hiányzol, és még mindig nagyon fáj, hogy már nem vagy itt. Úgy döntöttem, nem beszélek a búcsúztatódon, mert nem tudtam volna szavakkal kifejezni, hogyan is érzek. Úgy döntöttem, hogy nem beszélek a tiszteletedre tartott koncerten, mert tudtam, megszólalni is nehezemre esett volna. És ma, egy évvel a halálod után még mindig küzdök, hogy megpróbáljam kifejezni, mit jelentettél a családodnak, barátaidnak, rajongóidnak, nekem" – írta a gitáros.

Dave Phoenix Farrell (@phoenixlp) által megosztott bejegyzés,